LIFESTYLE 27 august 2019

Trupa Sarmalele Reci, la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1484 vizualizări

Biletele vor fi disponibile de săptămâna viitoare 

Vineri, 13 septembrie, de la 20:00, fanii Sarmalelor Reci vor putea fredona alături de membrii trupei melodii nemuritoare din repertoriul lor, printre care „Țara te vrea prost”, „Violeta”, „O dată-n viață” sau „Șpriț de vară”. Concertul va avea loc la Szimpla, localul din centrul orașului Sfântu Gheorghe. 

„Sarmalele Reci face o retrospectivă de suflet a pieselor care au marcat generații. Vineri, 13 septembrie, la Szimpla Sepsiszentgyörgy, trupa se întâlnește cu „sarmaliștii” care au poftă de o porție bună de muzică, în stilul bine cunoscut. Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale și mai sănătoase apariții de pe scena muzicală românească. «Mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci», după cum se autodefinesc. Va fi un concert «de post», fără artificii, doar cu muzică bună”, transmit organizatorii pe pagina evenimentului. 

Trupa Sarmalele Reci are o experiență de scenă de peste 25 de ani, timp în care au lansat opt albume și au urcat pe scenă în nenumărate concerte prin țară și străinătate.

Prețul biletelor este de 30 de lei. Acestea vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare la Szimpla. Doritorii vor putea achiziționa bilete și la intrare, în ziua concertului, informează organizatorii. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.