LIFESTYLE 28 februarie 2023

Trapperul RAVA va urca pe scena festivalului SIC Feszt

de Daniela Luca | 1329 vizualizări

Pe lista artiștilor care vor urca anul acesta pe scena festivalul SIC Feszt se numără și RAVA, un trapper popular în rândul tinerilor. Evenimentul organizat de Asociația de Tineret HARIT va avea loc între 9 și 13 august, la Castelul Szentkereszty din Arcuș, iar organizatorii spun că cea de-a noua ediție va fi, ca și cele de până acum, nu doar despre distracție, ci și despre educație. 

„I-am întrebat pe mai mulți tineri din Sfântu Gheorghe, maghiari și români, care ar fi trupele care îi interesează și pe care ar vrea să le vadă pe scena de festival și a reieșit că RAVA ar fi ideal. De aceea a fost și foarte populară postarea pe rețelele sociale în care am anunțat că el o să vină la noi. În anii anteriori am avut și alți artiști români. Scopul nostru este să aducem artiști care sunt populari și care știu să facă spectacol. Mai avem și alte surprize pe care le vom anunța mai târziu”, ne-a spus președintele Asociației de Tineret HARIT, Kelemen Szilárd.

Acesta a precizat că, printre trupele și artiștii care și-au anunțat deja prezența la festival, se numără și ByeAlex és a Slepp, BSW, Dzsúdló, Honeybeast, Bruno x Spaccc, Ekhoe, AKC Misi sau Kisé.

„Este un festival unic, pentru că nu numai că așteptăm ca tinerii să vină la concerte și să se distreze, ci organizăm pe parcursul întregii zile și programe culturale și educative, cum ar fi cele din domeniul economic, despre startup-uri și alte programe de interes pentru ei”, a mai punctat Kelemen Szilárd.

Evenimentul ajunge anul acesta la a noua ediție. În 2022, peste 18.000 de persoane din Covasna, Mureș, Harghita și Brașov au participat la eveniment, spun organizatorii. Prețul unui bilet la SIC Feszt este de 139 de lei, conform site-ului bilete.ro. 

Trapperul RAVA are 20 de ani și a scos melodii în colaborare cu Azteca, Amuly, Nane sau Killa Fonic. „Giulești-Crângași” e piesa cu care a devenit popular, scrie vice.com. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.