LIFESTYLE 5 martie 2014

Topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2013

de Covasna Media | 534 vizualizări

Robert Downey Jr.

Channing Tatum

Angelina Jolie este singura femeie din top 10 cei mai bine plătiţi actori

Topul celor mai bine plătiţi actori şi actriţe de la Hollywood a fost alcătuit de Women's Media Center şi a fost dat publicităţii de curând, informează nouvelobs.com.

Concluzia este una fără apel: bărbaţii ocupă primele nouă poziţii, iar Angelina Jolie, protagonista filmului "Maleficent", cu onorarii de 33 milioane de dolari, este singura prezenţă feminină din top 10 şi ocupă ultima poziţie, la egalitate cu Denzel Washington.

Cu onorarii de 75 de milioane de dolari, Robert Downey Jr., interpretul personajului Iron Man, actorul emblematic din "Sherlock Holmes" şi din "The Avengers: Age of Ultron", ocupă primul loc în acest clasament.

Channing Tatum se află pe locul al doilea: actorul care a salvat Casa Albă în filmul "Alertă de grad zero / White House Down", prezent şi pe afişul filmului "Don Jon", a primit anul trecut onorarii în valoare de 60 de milioane de dolari.

Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în franciza "X-Men", ocupă treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.

Mark Walhberg, care a putut fi văzut în 2013 în filme precum "2 pistoale / 2 Guns" şi "Trage tare şi te scoţi / Pain & Gain", a câştigat 51 de milioane de dolari şi se află pe locul al patrulea.

Prezent şi el pe afişul filmului "Pain & Gain", dar şi în distribuţia celui de-al şaselea film din seria "Fast and Furious", actorul Dwayne Johnson se află pe locul al cincilea, cu onorarii de 46 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori şi actriţe de la Hollywood în 2013 este completat în ordine de Leonardo DiCaprio (38 de milioane dolari), Adam Sandler (36,5 milioane de dolari), Tom Cruise (35 de milioane dolari), Angelina Jolie şi Denzel Washington (cu câte 33 de milioane dolari).

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.