LIFESTYLE 15 iunie 2019

Thomas Anders și Modern Talking, prima dată în județul Covasna!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1141 vizualizări

Mii de persoane au luat parte vineri la prima zi de concerte de la diMANSIONS Hit Music Festival

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la diMANSIONS, festivalul desfășurat pe domeniul Castelului Mikó de la Olteni, spectacolul gentlemanului muzicii internaționale Thomas Anders s-a bucurat de succesul scontat. Prezenta starului, dar și a colegilor săi din celebra formație Modern Talking, a adunat sub cortul Kayam mii de persoane, care au cântat alături de artist melodiile renumite, simboluri ale anilor ׳80, ca de exemplu „You’re my heart, you’re my soul”.

„Cred că oamenilor le place melodia, cuvintele și îi face să își amintească multe lucruri din anii ׳80. Acest cântec este unic, foarte apropiat anilor ׳80. Piesa în sine este foarte bună și tot programul din jurul acesteia. E pe piață de peste 36 de ani. Deci sunt foarte mulți ani și sunt extrem de fericit că am avut șansa să fiu eu cel care o cântă”, ne-a declarat, înaintea concertului, Thomas Anders, ca explicație a succesului excepțional pe care l-a înregistrat, de-a lungul anilor, această piesă.

Iar despre regiunea noastră, marele artist a spus că îi amintește de locurile natale.

„Am venit din București și a fost o călătorie de câteva ore până la Brașov. Aveți aici o mulțime de păduri. Această zonă îmi amintește foarte mult de copilăria mea. Locurile de țară, fermierii, pădurea. Când am venit până aici m-am uitat în toate părțile și m-am simțit foarte bucuros pe măsură ce mă apropiam”, ne-a împărtășit starul.

În ceea ce privește publicul din România, la care revine des în ultima perioadă, Thomas Anders are doar cuvinte de laudă.

„Publicul român este foarte frumos și inimos. În câteva luni mă voi întoarce în România și îmi place să cânt acestui public pentru că întotdeauna ne primește cu inimile deschise și foarte prietenos”, ne-a spus acesta.

„Sper că (n.red. oamenilor) le place spectacolul meu, programul, festivalul și tot ceea ce se întâmplă aici. Sper și că vom avea șansa să ne mai revedem și la alte evenimente pe care le vom avea în această țară minunată”, a mai transmis Thomas Anders.

Festivalul diMANSIONS continuă sâmbătă și duminică, 14 și 15 iunie, la Olteni. Artiștii care intră pe scenă sâmbătă sunt Musicum (17:30), Bosquito (19:00), Inner Circle (21:00), Tania Evans (23:00), Turbo B (Ex SNAP!) (00:00), Dr. Alban (01:00).

Detalii și programul complet, pe site-ul www.dimansions.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.