LIFESTYLE 22 mai 2019

Thomas Anders înnoadă prietenii și împlinește visuri în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1633 vizualizări

Două covăsnence au câștigat șansa de a-l întâlni în persoană pe cel care le-a schimbat viața cu muzica sa

Povestea pe care urmează să v-o relatăm este exemplul perfect că Universul conspiră pentru a duce la îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe ale oamenilor. Întâmplarea se petrece în jurul diMANSIONS Hit Music Festival, care va avea loc la Castelul Mikó de la Olteni, în 14 – 16 iunie. Totul a început în cadrul unui concurs desfășurat la Zilele Sfântu Gheorghe 2019, unde premiul cel mare pus la bătaie a fost prilejuirea unei întâlniri cu celebrul Thomas Anders.

Roata norocului și concursul de fotografii de la duba diMANSIONS s-au bucurat de popularitate în rândul participanților la Zilele Sfântu Gheorghe. Dovadă o face și numărul mare de imagini, peste 60, înscrise în concursul care juca șansa participanților de a se întâlni în persoană, față în față, cu artistul internațional Thomas Anders, unul dintre cei care au reușit să marcheze viețile a nenumărate persoane prin intermediul muzicii sale, alături, bineînțeles, de colegii săi din Modern Talking.

Fană încă din copilărie

Cea care a cucerit de departe concursul de like-uri și care a câștigat această șansă, de a-l vedea pe Thomas Anders și de a-i vorbi, în cadrul Meet&Greet, este Doris Varga din Sfântu Gheorghe. Tânăra a adunat peste 700 de aprecieri, dar acestea nu au venit pur și simplu.

Ne-a spus că a făcut tot ce i-a stat în putere să adune cât mai multe aprecieri. Astfel, le-a scris tuturor prietenilor săi, cunoscuților și necunoscuților să o sprijine în a-l întâlni pe artistul ei preferat din toate timpurile. S-a îndrăgostit de vocea lui Anders încă de pe la vârsta de 8 ani, adică de peste 30 de ani. La serbările de la școală își alegea întotdeauna să interpreteze cântece din repertoriul lui Thomas Anders pentru că acestea îi plăceau cel mai mult. Melodiile acestuia au fost tot cele care au ajuta-o să treacă de multe greutăți din viață. Iar un astfel de cadou când se aștepta cel mai puțin vine ca un dar de la Dumnezeu, ne-a spus tânăra care nu are decât recunoștință pentru cei care au ajutat-o și au făcut posibilă împlinirea acestui mare vis: de a-și întâlni artistul preferat din toate timpurile.

 „Am foarte mari emoții. Am visat asta din copilărie. De multe ori le-am zis colegilor și prietenilor mei că n-aș vrea să mor înainte să îl văd în realitate. Pe cuvântul meu! Mă bucur foarte mult că am câștigat. Am muncit foarte mult și le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat”, ne-a spus Doris, joia trecută când a venit la redacția Observatorul de Covasna să își ridice premiul.

Prietenie legată de admirația față de Thomas Anders

E greu să descrii în cuvinte entuziasmul tinerei și bucuria pe care le-a afișat când a primit biletele de acces în culise, înaintea concertului din 14 iunie, de la diMANSIONS. Cert este că prilejul va îndeplini nu doar un vis, ci chiar două. Asta pentru că Doris a decis să dea cadou unul din cele două bilete de acces la întâlnirea cu Thomas Anders din culisele diMANSIONS fetei care a ocupat locul 2 în concursul de aprecieri, o altă mare fană a artistului, care a strâns, de asemenea, un număr impresionant de like-uri, peste 500. Este vorba despre Andrea Anita Fejes, originară din Bodoc.

Cele două s-au împrietenit prin intermediul Facebook și se vor întâlni în persoană, poate pentru prima dată, la diMANSIONS Hit Music Festival, fiind unite de pasiunea pentru muzica lui Thomas Anders.

„Am zis că dacă mi s-a dat mie o șansă să câștig să îi dau și eu o șansă ei, să își îndeplinească visul din copilărie. Noi nu ne-am întâlnit încă. Am vorbit doar prin mesaje și prin apeluri online. Mi-a scris prima și m-a rugat să o las pe ea să câștige pentru că de când s-a născut, dorința ei a fost să îl întâlnească pe Thomas Anders. Eu i-am scris că acesta este și visul meu din copilărie și că îmi pare rău. Am întrebat-o ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul meu și ea mi-a spus că dacă nu ar fi fost atât de important pentru ea, mi-ar fi dat șansa să câștig eu. După aceea ne-am sunat pe Messenger și am vorbit peste două ore. Ea mi-a povestit copilăria ei, eu pe a mea și am hotărât să îi dau ei al doilea bilet. Era prima dată când ne auzeam”, ne-a spus Doris.   

Și iată cum două povești de viață se pot uni prin dragostea pentru muzica unui artist ca Thomas Anders. Pentru ele, seara de 14 iunie va fi cu siguranță una pe care nu o vor uita niciodată.

Iar astfel poate fi și pentru cei care vor fi la concertele din perioada 14 – 16 mai, unde îi vor putea vedea  live pe scena diMANSIONS pe artiștii preferați. Lista este lungă și pe lângă Thomas Anders și The Modern Talking Band conține și alte nume grele ale muzicii internaționale, ca Lou Bega, Dr. Alban, The DIRE STRAITS Experience, dar și ale muzicii românești, ca de exemplu Mirabela Dauer, Bosquito sau Compact B.

 „Nu se știe dacă o să mai aibă șansa să îi vadă live pe artiști aici, în județul Covasna. Să profite de ocazie”, este sfatul oferit de Doris covăsnenilor.

Participanții la festivalul de la Castelul Mikó de la Olteni, din comuna Bodoc, vor putea să își asculte idolii LIVE în toate cele 3 zile de festival, dar au șansa, de asemenea, să își achiziționeze bilet numai pentru ziua în care concertează artistul preferat.

Începând din 15 mai, prețurile abonamentelor s-au scumpit, însă prețurile biletelor pe o zi costă 99 lei + taxe până la data de 31 mai, urmând ca abia apoi tariful să crească.

Tichetele de acces pot fi achiziționate de pe www.dimansions.ro, pe site-urile iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro sau bilete.ro, dar și din puncte de vânzare precum Flanco, IQBOX Telekom, Cărturești, magazinele Uman, terminalele SelfPay, la redacția Observatorul de Covasna din Piața Mihai Viteazul, Biroul Județean de Informare Turistică din centrul municipiului Sfântu Gheorghe și altele.

Toate detaliile despre diMANSIONS Hit Music Festival pe www.dimansions.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.