LIFESTYLE 20 ianuarie 2021

Târgul de nunți Sepsi Wedding Expo se amână pentru finele anului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1210 vizualizări

„Nesiguranță” este cuvântul cheie care marchează tendințele de anul acesta 

Contextul actual, privit din punct de vedere epidemiologic, social și economic, i-a determinat pe organizatorii târgului de nunți Sepsi Wedding să amâne evenimentul programat pentru finele lunii ianuarie pentru sfârșitul anului. „Nesiguranța” este cuvântul cheie, care marchează tendințele nunților din aceste vremuri, mai spun specialiștii. Aceștia subliniază că în mod cert a V-a ediție Sepsi Wedding Expo va avea loc cândva, însă nu se știe clar când. 

Nu i-am uitat pe expozanți, nu îi lăsăm baltă. Expoziția nu se sistează, doar se amână. Cu prima ocazie cu care putem să îi primim, atât pe expozanți, cât și pe viitorii miri, și cu care putem să organizăm, îi așteptăm cu mare drag. (...) Avem idei, avem speranță și avem și voință să organizăm un eveniment și mai bun decât anul trecut”, au transmis marți, prin intermediul unei conferințe de presă, organizatorii evenimentului, Zsigmond Zsuzsó, Szabó Kinga și Bedő Andor, de la Event Factory, respectiv Weddingers.ro. 

În ceea ce privește tendințele pentru puținele nunți programate anul acesta, și cele desfășurate anul trecut, nu se pot spune foarte multe. Ce se știe este că perioada de pandemie ar putea fi un moment de resetare al tradițiilor, adică vor fi preferate în special nunțile mici, mai intime, de o zi, în aer liber, deși cu siguranță varianta în restaurant este mai puțin costisitoare. Criza economică îi va determina, probabil, pe miri să facă reduceri de cheltuieli, iar nunțile vor fi mai scurte. Totuși, acestea sunt doar informații intuitive, desprinse din experiența ultimului an de organizatorii de nunți și alte evenimente de la Event Factory. Ce este sigur, este faptul că mulți dintre cei care ar urma să aibă nunțile resimt multă nesiguranță și din acest motiv preferă să mai aștepte pentru a organiza nunta de vis. 

Târgul de nunți, care ar urma să aibă loc tot la Sepsi Arena, unde a fost organizat și anul trecut, va fi organizat cel mai probabil în luna noiembrie, au mai spus organizatorii. 

La ediția a IV-a, de anul trecut, au fost reuniți la un loc peste 70 de expozanți, care au prezentat toate produsele necesare pentru o nuntă de vis: rochii de mireasă, costume de miri, haine de ocazii, flori, mâncare, bar, bijuterii, foto, video, muzică, evenimente și activități și multe altele. Au fost organizate și parade de prezentare a rochiilor de mireasă și costumelor de ginerică și diverse alte activități: atelier de preparat băuturi, mâncăruri, colț pentru făcut fotografii și altele. De departe cea mai interesantă a fost ideea organizării nunților de o zi, la care s-au înscris 10 cupluri. Atât de apreciată a fost inițiativa, încât a fost preluată și implementată și la cea mai mare expoziție de nunți din Budapesta, spun organizatorii. 

Anul trecut, Sepsi Wedding a avut peste 1.000 de participanți. Pentru ediția din 2021, organizatorii spun că vor profita de timpul oferit de contextul actual pentru a veni cu și mai multe idei și pentru a pune la cale o coordonare și mai bună a evenimentului. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.