LIFESTYLE 15 noiembrie 2017

Târgul de Nunți din Sfântu Gheorghe, la mijlocul lui decembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 551 vizualizări

Evenimentul „Ziua cea Mare” este organizat anul acesta în prag de Crăciun

Expoziția și Târgul de Nunți – „Ziua cea Mare” va avea loc, anul acesta, în 16 decembrie, în sala de conferinţe a Colegiului Székely Mikó din Sfântu Gheorghe, între orele 10:00 – 19:00.

Dacă primele patru ediții ale târgului destinat nunților, dar și a altor evenimente importante din viețile oamenilor, s-au organizat în februarie, acum, la a V-a ediție, „Ziua cea Mare” se mută la final de an, în prag de Crăciun.

„Scopul expoziției și al târgului, care a ajuns la cea de a V-a ediție, este de a oferi un cadru unde oferta de produse și servicii se poate întâlni cu publicul larg, iar vizitatorii să aibă acces facil la o ofertă diversificată. Firmele participante oferă în principal produse pentru nunţi, dar cei interesaţi vor găsi şi accesoriile altor evenimente de gen, botezuri, logodne, zile de naştere, recepţii, evenimente comerciale, baluri etc.”, transmit organizatorii.

În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe activități adiționale, printre care parada rochiilor de mireasă, concurs de machiaj și coafură, recitaluri muzicale sau prezentări de dans.

Expozanții se pot înscrie pentru a-și prezenta oferta în cadrul târgului până în 8 decembrie, la numărul de telefon 0755 085 842 sau la adresa de e-mail ccicov@ccicov.com.

Anul trecut, la a IV-a ediție a Târgului de Nunți din Sfântu Gheorghe, au participat 33 de expozanți și peste o mie de vizitatori. Aceștia au putut găsi aici rochii de mireasă, aranjamente florale, invitaţii de nuntă, albume foto, accesorii, băuturi şi meniuri, săli de nuntă, mărturii, machiaj şi coafuri, muzică, dansuri, inele şi verighete şi multe altele. Pe scenă, în compania unui moderator, fiecare expozant a avut şansa să iasă în faţă şi să îşi expună oferta, iar între timp au avut loc concerte și alte momente artistice.

„Ziua cea Mare” este un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Covasna. Alte informații sunt disponibile pe site-ul instituției, www.ccicv.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.