LIFESTYLE 10 octombrie 2022

Sfântu Gheorghe, pe podium la cel mai mare concurs de dans din România

de Iulia Drăghici - Taraș | 2354 vizualizări

Dansatorii Asociației „LOVE TO DANCE” și ai Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe continuă să facă performanță. Aceștia au fost prezenți sâmbătă, 8 octombrie, la „The Game Hip Hop Dance Competition” din Salonta, județul Bihor, considerat de participanți drept cel mai mare concurs din România în momentul de față. De aici s-au întors, așa cum ne-au obișnuit, cu rezultate deosebite. 

Concursul internațional de dans „The Game” din Salonta, organizat de Asociația „Infinity Dance”, a ajuns anul acesta la a VII-a ediție. Obiectivul evenimentului este promovarea culturii hip-hop.

La concursul de hip-hop s-au strâns peste 20 de școli de dans din țară și din străinătate, ale căror reprezentații au fost jurizate de coregrafii renumiți Baiba Klints din Lituania, Attila Bohm și Fekete Daniel din Ungaria”, ne-au informat coordonatorii echipei din Sfântu Gheorghe. 

Rezultatele dansatorilor antrenați de profesoara Nagy-Molnár Enikő sunt deosebite, având în vedere și numărul mare de participanți la fiecare categorie de vârstă. 

Astfel, la categoria „Solo – Tineri”, Konnát Barbara-Kitty a obținut Locul I, iar la categoria „Solo – Adulți”, Cernescu Denisa-Maria a ocupat Locul II. 

Categoria „Duo Tineret” a fost cucerită de Koós Adrienn și Konnát Barbara-Kitty, echipă care a luat Locul I, dar aproape au fost și Andreea-Beatrice Bernad și Imreh Izabella, care au obținut Locul III

La categoria „Grup Tineret”, formația DANCING DOLLS a obținut Locul II, la „Grup Adulți”, ONE BEAT s-a întors cu Locul III, iar la categoria „Formații Tineret”, MegaCrew LOVE TO DANCE a luat Locul II

Pe lângă aceste rezultate, dansatorii noștri au mai primit și multe premii speciale: „Best Design” - DANCING DOLLS, „Best Female Dancer Award” la categoria de vârstă peste 14 ani – KONNÁT BARBARA-KITTY, Voucher la AllStars Summer Camp 2023 - CERNESCU DENISA-MARIA - 15 % din workshops și KONNÁT BARBARA-KITTY - 50 % din workshops”, ne-au mai informat coordonatorii echipelor de dansatori. 

Menționăm cu această ocazie că dansatorii Asociației „Love to Dance” sunt: Bartha Csilla, Andreea-Beatrice Bernad, Denisa-Maria Cernescu, Emilia Coman, Gombos Andreea, Iancu Henrietta-Judit, Imreh Izabella, Koós Adrienn, Konnát Barbara-Kitty, Laslo Renáta-Brigitta, Szlvester Henrietta-Vanda, Todor Maja, Diana-Oana Turturică, Vass Barbara, Andreea-Mălina Urdă și Zsigmond Zsanett. 

Dansatorii Palatului Copiilor și ai Asociației „Love to Dance” din Sfântu Gheorghe, coordonați de profesoara Nagy-Molnar Enikő, sunt renumiți la nivel național și nu numai, după ce în primăvară au făcut mega-spectacol pe scena de la „Românii au Talent”. Covăsnenii au adus atunci acasă, la Sfântu Gheorghe, patru de „Da”. 

Ba mai mult, celebra scenă a talentelor le-a avut anul trecut în mijloc și pe trei dintre fetele antrenate de aceeași Nagy-Molnar Enikő: Konnát Barbara (Barbie), Nicole Anne Galang și Denisa Cernescu. Toate au primit aprecierile juraților. 

De altfel, fiecare competiție la care participă dansatorii din Sfântu Gheorghe le răsplătește efortul, munca și pasiunea pentru această disciplină cu premii nenumărate.

Felicitări și mult succes în continuare! 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.