LIFESTYLE 20 octombrie 2015

Servicii trăsnite din întreaga lume

de Covasna Media | 372 vizualizări

Câte capete, atâtea idei, spune o vorbă. Acesta este și motivul pentru care există tot felul de afaceri trăsnite în întreaga lume, puse la cale de oameni dornici să iasă în evidență și, desigur, să facă bani, prin unicitatea serviciilor pe care le pun la dispoziție.

Am făcut o selecție cu servicii oferite în întreaga lume de diferite companii, care nu sunt tocmai… obișnuite.

Închiriezi nudiști pentru curățenie

Îți surâde ideea curățeniei în pielea goală, dar parcă ești prea pudică să faci tu asta? Nu-i nimic, în Australia există o companie care pune la dispoziție persoane ce dau cu mopul, îți spală, calcă și fac tot restul menajului în… costumul Evei sau al lui Adam

Agenția care își cere scuze în locul tău

Ești prea mîndru sau nu ai timp să îți ceri iertare unei persoane față de care ai greșit? O agenție din Japonia face acest lucru pentru tine. Angajând un expert care să aleagă cele mai potrivite cuvinte și gesturi pentru a îndrepta greșeala ta este cea mai bună idee în cazul în care nu ai curajul să mai înfrunți odată acea persoană!

Un spa cu șerpi

În Israel, există o societate care pune la dispoziție un ingredient mai… altfel, pentru câteva ore de relaxare. Este vorba de șerpi, desigur specii neveninoase, serviciu care se spune că este extrem de benefic pentru persoanele care au probleme cu articulațiile. De asemenea, mărimea șerpilor depinde de afecțiunile pe care vrei să le contracarezi. Așadar, pentru probleme musculare, sunt folosiţi șerpi de dimensiuni mai mari.

Închiriezi o găină

Acest tip de serviciu este destinat celor care ar vrea să-și facă o fermă de păsări, dar nu sunt siguri că este o activitate potrivită pentru ei. Australienii pot afla acest lucru, închiriind o găină.

Ultima masă înainte de moarte

În Toronto există o firmă de catering care le asigură deținuților condamnați la moarte o caserolă cu mâncare, în care s eaflă tot ceea ce-și dorește pușcăriașul până să fie ucis de autorități. Ca bonus, caserola vine la pachet cu o mască pe care este imprimat chipul deți­nutului.

SMS-uri pentru părul din nas

Chaloli este o firmă din Japonia pe care o poți angaja să trimită SMS unei persoane căreia îți este jenă să-i spui că are păr în nas. Acest serviciu constă într-un mesaj trimis persoanei respective în care i se transmite să-și smulgă părul din nas, desigur, fără ca aceasta să știe cine este expeditorul.

Bunică de închiriat

Cine nu are bătrâni să-și cumpere! Această deviză pare să fi stat la baza unei afaceri dezvoltate de un antreprenor din Australia. Contra unei sume de bani, o bătrânică șăgalnică și care știe să croșeteze, să facă gogoși, plăcinte și să spună povești va fi la ușa ta atunci când ți se face dor de proprii bunici.

(unica.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.