LIFESTYLE 16 iunie 2019

Sărbătoarea anilor '90, un vis împlinit la diMANSIONS

de Daniela Luca | 854 vizualizări

A doua zi de festival s-a încheiat cu o discotecă ca pe vremuri

Dacă în prima seară a celui mai nou festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, muzica anilor '80 a fost vedeta, sâmbătă, anii '90 au fost cei care au trezit amintiri în inimile miilor de participanți. Petrecerea a fost animată de Dr. Alban, Turbo B (ex SNAP!), Tania Evans, Inner Circle, Bosquito și Musicum Cover Band.

Solistul trupei Bosquito, Radu Almășan, a avut un mesaj de suflet pentru publicul de la diMANSIONS.

„În anii ăștia electorali în care se cântă non-stop în toate parcurile pe moca, dumneavoastră încă faceți parte din publicul din România care plătește bilet să meargă la un festival, să susțină un festival, să-și vadă artiștii preferați. Mi se pare extraordinar pentru că fără dumneavoastră, noi ăștia care trăim din bilete nu mai avem nicio șansă. Deci vă mulțumim că susțineți muzica live din România”, a rostit de pe scenă Radu Almășan.

Rapper-ul Turbo B a dus sâmbătă noaptea legenda Snap! mai departe, oferind un show spectaculos de rap, beatbox și percuție. 

„Am avut parte de multă energie din partea publicului. Cred că oamenii au venit aici să se simtă bine și să sperăm că așa a și fost”, a spus Turbo B (ex SNAP!) după concertul de la diMANSIONS.

Întrebat și despre mesajul pe care îl adresează publicului venit la concert, acesta ne-a transmis:

„Când puterea iubirii va depăși iubirea pentru putere, noi toți vom fi bine”.

Turbo B ne-a mai spus, de asemenea, că prima dată când a fost în România a fost în anii 90, într-un turneu susținut alături de regretatul superstar Michael Jackson. După spectacolul de atunci artistul prezent sâmbătă în județul Covasna și-a promis că va reveni în România și iată, dorința și-a împlinit-o la diMANSIONS Hit Music Festival.

Dr. Alban a încheiat seria de concerte, însă petrecerea a continuat până după ora 04:00 cu o discotecă în aer liber sub o sferă disco imensă.

În ultima seară de festival, 16 iunie, cei prezenți își creează amintiri pline de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor 2000. Artiștii care intră duminică pe scena Ursus sunt Reckless Roses (18:00), Karthago (19:45), iar pe scena de sub Kayam vor concerta trupele Coco (19:00), Compact (21:00) și The Dire Straits Experience (22:45). De la 00:50, trupa britanică MASSAOKE va face un show de karaoke în masă.

Detalii și programul complet, pe site-ul www.dimansions.ro

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.