LIFESTYLE 23 mai 2018

Ritmurile lui Bregović, în viziunea artiștilor locali

de Iulia Drăghici - Taraș | 930 vizualizări

Concursul #LettersfromTransylvania are trei finaliști, iar votul publicului va ajuta organizatorii să decidă cine va urca pe scenă la OCV15

Corul Harmónia din Sfântu Gheorghe, Fúvó Shock Orchestra din Reci și Corul Mikes din Sfântu Gheorghe sunt cei trei finaliști ai concursului local de talente #LettersfromTransylvania. Artiștii covăsneni și-au transpus stilurile muzicale pe melodii celebre ale lui Goran Bregović, intrând astfel în cursa pentru șansa de a cânta pe aceeași scenă cu marele muzician. Votul publicului va contribui în mare măsură la decizia finală a organizatorilor.

În câteva săptămâni, la Sfântu Gheorghe va performa în premieră unul dintre cei mai mari artiști ai prezentului, în premieră în județul Covasna. Goran Bregović și trupa sa The Weddings and Funerals Orchestra concertează pe stadionul municipal în 15 iunie, iar evenimentul mult-așteptat se bucură și de un suport comunitar pentru că echipe de artiști locali s-au alăturat campaniei cu interpretări speciale ale pieselor lui Bregović.

Votul publicului contribuie la alegerea câștigătorilor

Finalistele sunt Corul Harmónia, Fúvó Shock Orchestra și Corul Mikes. Una din cele trei echipe va concerta și la marele eveniment din 15 iunie, pe aceeași scenă cu artistul de calibru mondial, iar suportul comunității va contribui în luarea deciziei finale a organizatorilor.

Astfel, organizatorii așteaptă votul dumneavoastră până la 30 mai pe platforma online: http://woobox.com/xrhfiz, la secțiunea „Vote”. Tot de aici se pot distribui piesele pentru a oferi sprijinul dumneavoastră artiștilor favoriți.

Videoclipurile artiștilor covăsneni pot fi urmărite atât pe pagina de concurs, cât și canalul de  Youtube- Events OCV.

 

 

 

Continuă înscrierile la concursul care pune la bătaie bilete

Pe pagina menționată anterior, (http://woobox.com/xrhfiz) se pot înscrie în continuare participanți cu videoclipuri filmate cu telefonul mobil, conform APELULUI inițial (https://mailchi.mp/1fd4d87be039/ocv15-challenge-ro): „Poți participa la apel cu orice interpretare artistică a unei piese compuse de Goran Bregović. Se consideră drept criteriu de departajare inovația creației/manifestării, suntem deschiși către acceptarea proiectelor din oricare domeniu al artelor. Poți să te exprimi în aer liber, în spații publice sau pur și simplu în propria cameră; singurul lucru pe care trebuie să îl faci neapărat este să realizezi o înregistrare video simplă, pe care trebuie să o încarci ulterior pe pagina noastră.”

Concursul, care pune la bătaie de această dată doar bilete la concert, se derulează până în 10 iunie! Deținătorii materialelor video încărcate până la data limită vor beneficia de invitații la eveniment (valoarea biletelor între 80-200 lei).

Achiziționarea biletelor la eveniment continuă

În continuare, bilete la cel mai mare eveniment adresat plătitorilor de bilete din județul Covasna se pot achiziționa atât online, cât și la punctele fixe.

Punctele fixe sunt:

Redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425;

Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104.

Biletele pot fi achiziționate și electronic de pe site-urile www.myticket.ro și www.entertix.ro.

Prețuri: 80 lei (Categoria C- Standing), 115 lei (Categoria B- Seating), 200 de lei (Categoria A- Diamond Ring/VIP).

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.