LIFESTYLE 31 octombrie 2018

Profesoara ninja din Târgu Secuiesc, din nou în sala de antrenament

de Iulia Drăghici - Taraș | 1113 vizualizări

Ilka Kis a început pregătirea pentru viitorul sezon al emisiunii Ninja Warrior România

Profesoara din Târgu Secuiesc, sportiva Ilka Kis, singura femeie ajunsă în semifinalele primei ediții Ninja Warrior România, a început pregătirea pentru viitorul sezon al emisiunii. De asemenea, ea a deschis și porțile sălii de antrenamente cu obstacole inspirate din emisiune, unde antrenează copii cu vârste începând de la 6 ani, viitoarea generație de „războinici ninja”.

Între timp, luni seara a fost difuzat în Ungaria episodul din al doilea sezon al emisiunii cu același format, care a readus-o pe Ilka Kis din nou pe micile ecrane. Un obstacol de echilibru i-a pus însă probleme, iar parcursul său din acest show s-a încheiat.

„Am căzut în apă la al treilea obstacol, la balans, unde mi-a fost frică și am avut emoții”, ne-a declarat marți, Ilka Kis.

Totodată, ea ne-a spus că timpul pentru relaxare încă nu a venit și că deja a început antrenamentele pentru a lua parte la al doilea sezon și de Ninja Warrior România, care încă nu se știe când va fi difuzat.

„Am început pregătirile pentru sezonul următor. Vreau să fiu și mai bună”, ne-a mai confirmat sportiva.

Mai mult decât atât, Ilka Kis a înființat la Târgu Secuiesc o sală de antrenament cu obstacole similare celor din concurs. Aici, profesoara antrenează copiii care își doresc să îi urmeze exemplul sau doar să dobândească abilități motrice ori pur și simplu să își consume energia.

Micii ninja sau următoarea generație de războinici ninja, cum îi numește ea, au vârste între 6 ani și 14 ani. Înscrierile la curs sunt încă deschise, subliniază aceasta.  

Sportiva Ilka Kis, aflată în top 3 pe țară la crossfit-femei, a intrat în vizorul opiniei publice odată cu participările la show-ul de televiziune care testează limitele participanților cu probe sportive cu grad mare de dificultate, Ninja Warrior, atât din Ungaria, cât și din România. La emisiunea filmată în București, covăsneanca a ajuns în semifinale și a fost singura femeie care a reușit această performanță.  

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.