LIFESTYLE 13 decembrie 2017

Primul patinoar deschis la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 4518 vizualizări

Marți, primii patinatori au putut să încerce gheața spațiului deschis ca o investiție privată

Întorsura Buzăului are, începând de marți, 12 decembrie, un loc special amenajat și dedicat distracțiilor de iarnă. Primul patinoar din oraș este deschis ca urmare a unei investiții private, aproape de centrul orașului.

Situat în vecinătatea Spitalului orășenesc din Întorsura Buzăului, respectiv pe strada Mihai Viteazul la numărul 117, patinoarul este de capacitate mare, cu dimensiuni de 44 de metri pe 25, potrivit administratorilor.

Investiția a plecat de la ideea construirii unui teren de tenis multifuncțional, care pe timp de iarnă să fie utilizat drept patinoar.

„Am vrut să valorificăm spațiul. Suportul a fost pregăti inițial pentru un teren de tenis cu gazon sintetic. Ținând cont că am terminat cu pregătirea lui aproape de toamnă, iar investiția achiziționării de gazon era foarte mare, am decis să folosim suportul ca bază pentru un patinoar natural”, a declarat pentru „Observatorul de Covasna”, administratorul spațiului, Adina Duca. Aceasta ne-a mai precizat și că la primăvară, investiția își va relua scopul inițial și va deveni un teren de tenis.  

Patinoarul este deschis zilnic, de luni până vineri între orele 12:00 – 23:00, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 și 23:00. Prețurile pornesc de la 5 lei intrarea pentru copii, respectiv 10 lei pentru adulți, la care se adaugă taxa de 5 lei pentru închiriatul patinelor.

„Îi așteptăm pe toți cu inima deschisă, dar și cu băuturi calde, căldurică, sucuri și altele. Avem și un bar, astfel că părinții pot sta înăuntru la cafea sau ceai cât timp copii se joacă pe gheață”, ne-a mai spus Adina Duca.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.