LIFESTYLE 27 ianuarie 2020

Primul pas spre nunta visurilor - Sepsi Wedding

de Iulia Drăghici - Taraș | 1563 vizualizări

Peste 70 de expozanți au confirmat participarea până în prezent 

Organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, nunta, poate fi atât prilej de bucurie, cât și, să recunoaștem, de mare stres. Pentru a veni în întâmpinarea problemelor care inevitabil apar, un grup de tineri s-a gândit să pună la cale o acțiune care să vină cu răspunsuri la toate micile și marile întrebări. Este vorba despre târgul de nunți - Sepsi Wedding. Evenimentul, care se anunță mai spectaculos ca niciodată, are loc anul acesta pe 1 și 2 februarie 2020 la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. 

Până în prezent au confirmat deja 70 de expozanți, dar înscrierile sunt deschise până în 30 ianuarie, cu toate informațiile actualizate la zi pe http://sepsiwedding.ro/, ne-au informat organizatorii. 

Astfel, în primele zile ale lunii februarie, cei interesați pot găsi la Sepsi Arena expozanți din toate ariile sectorului de nunți, din toate colțurile Ardealului. 

Dezvoltarea rapidă a industriei organizării evenimentelor ne-a confirmat părerea, despre necesitatea acestui târg cu specific. Considerăm că este foarte important ca publicul larg să își poată crea anual o viziune asupra celor mai noi trenduri, despre tot ce e nou, frumos și interesant. Pe altă parte, am recunoscut de mult și importanța muncii în echipă, a colaborărilor pe termen lung. Astfel, acest târg are o dublă viziune: căutarea noilor clienți și networking”, mai explică aceștia. 

Printre programele care vor fi regăsite în cadrul evenimentului sunt: Party Bus – transport la Arena plin de voie bună și distracție, Cununie de 24 ore – o zi de probă înainte de Marele Eveniment, Machiaj și coafură de probă pentru mirese, Chill zone și Food Court, Kids Corner, Prezentări și ateliere, Gustare de torturi și cocktail-uri, Cursuri de dans și muzică live. 

Luând în considerare numărul cununiilor din județul Covasna (aproximativ 1100 pe an) știm că piața este mult mai mare și necesită exploatare. Scopul târgului din 1-2 februarie 2020 este atât creșterea numărului de expozanți, cât și de vizitatori, dar în același timp și stabilirea de noi legături profesionale și de business”, mai spun coordonatorii evenimentului. 

Sepsi Wedding ajunge anul acesta la a patra ediție. 

În 2016, Asociația Fotograficum s-a decis să adune pe o platformă comună de marketing toți reprezentanții serviciilor de calitate din domeniul evenimentelor în familie și corporate, făcând o selecție elegantă și cu bun gust pentru a satisface cerințele viitorilor clienți și miri care doresc o nuntă perfectă. În 2018 firma de organizat evenimente Even Factory s-a decis să se alăture echipei noastre”, ne-au mai explicat reprezentanții Sepsi Wedding.  

De la an la an numărul expozanților a fost în continuă creștere, potrivit statisticilor, care arată că în 2017 au fost 35, în 2018 – 50, iar deja în pentru 2020 sunt anunțați 70. 

Pentru informații suplimentare privind programul, accesați site-ul evenimentului: www.sepsiwedding.ro

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.