LIFESTYLE 5 august 2020

Peste 6.400 de bilete vândute la ștrand în luna iulie

de Daniela Luca | 4554 vizualizări

Conducerea Sepsi ReKreativ îi încurajează pe vizitatori să își cumpere tichete online 

Statistica de la începutul deschiderii sezonului la Ștrandul din Sfântu Gheorghe, adică de pe 9 iulie, arată că s-au vândut peste 6.400 de bilete de intrare. Dintre acestea, doar 500 au fost achiziționate online. Conducerea Sepsi ReKreativ încurajează vizitatorii să aleagă metoda online pentru a evita aglomerația care se formează de obicei la intrare. 

Directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd ne-a spus că dintre cele peste 6.400 de bilele, aproximativ 2.800 au fost achiziționate pentru adulți, 3.600 la preț redus și 140 pentru familii mari. Statisticile din prima lună de la deschidere arată de asemenea că doar 500 din totalul biletelor au fost vândute prin metoda online, disponibilă pe site-ul rekreativ-online.club. 

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul batelelor vândute este mult mai mic, conform conduceri Sepsi ReKreativ, iar cauza principală o reprezintă măsurile de siguranță, printre care și restricționarea accesului unui număr prea mare de persoane.  

Accesul se va face în două serii, dimineața și după-amiaza, pentru un număr limitat la 500 de persoane pentru fiecare tură, spune Bodor Lóránd.

„Prima tură e de la 8:00 până la 13:00. De la 13:00 până la 14:00 se dezinfectează și de la 14:00 până la 19:00 e a doua tură. Prea puțini cumpără online, dar ar fi mult mai ușor pentru toată lumea dacă s-ar cumpăra mai mult online. E afișat pe site câte bilete mai sunt ca să se evite aglomerația, mai ales în weekend-uri, când vin și cei de la Brașov. Vin și de la Mureș”, precizează Bodor Lóránd. 

Oamenii s-au conformat noilor regulilor, iar înăuntru nu sunt problemele, spune acesta. Totuși, aglomerația se formează la intrare. 

În primul weekend după deschidere, zeci, poate sute de persoane, s-au înghesuit în fața caselor de bilete, pentru a prinde loc, în limita celor 500 de locuri, fără a se mai ține cont de distanțarea fizică. 

În ceea ce privește tarifele de intrare, un bilet standard costă 25 de lei. Acesta asigură intrarea la ștrand și chiria pentru un șezlong. Costul cu reducere pentru minori, persoanele peste 60 de ani și cele cu handicap este de 13 lei (intrare plus șezlong), iar pachetul pentru familii (2 adulți, 3 copii minori plus chirie 5 șezlonguri) costă 76 de lei.

Municipalitatea a anunțat că anul trecut costul unui bilet standard împreună cu chiria unui șezlong a fost de 28 de lei, față de 25 de lei anul acesta, iar obligativitatea închirierii unui șezlong a fost introdusă pentru a putea fi respectate măsurile de distanțare fizică între vizitatori. 

Totodată, copiii sub 3 ani și sportivii din loturile olimpice naționale beneficiază și în acest an de intrare gratuită. 

Complexul este dotat cu cinci piscine și asigură facilități de agrement atât celor mici, cât și celor mari. 

Toate informațiile despre ștrand pot fi urmărite pe site-ul Sepsi ReKreativ, www.rekreativ.club. 

Sursă foto: Facebook/ Sepsi ReKreativ.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.