LIFESTYLE 31 octombrie 2019

Pastile pentru mașina de spălat vase, realizate manual la Szimpla Lab

de Daniela Luca | 1830 vizualizări

Evenimentul este primul din seria celor care vor urma, spun organizatorii 

Pasionații de produse realizate manual au șansa, începând de miercuri, 6 noiembrie, să participe la primul eveniment din seria de ateliere de preparat diverse obiecte din materiale naturale, utile în casă, organizate de Szimpla Sepsiszentgyörgy. La această ediție, participanții vor realiza pastile pentru mașina de spălat vase. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biluțe de baie efervescente, strugurel de buze, creme de mâini, bomboane de pom din marțipan, bijuterii și multe alte lucruri care se pot face manual din materiale ecologice, vor fi realizate în grup în cadrul seriei de evenimente Szimpla Lab. Miercuri, 6 noiembrie, doritorii vor putea să își confecționeze pastile pentru mașina de spălat vase din ingredientele oferite de organizatori. Acestea sunt un substituit foarte bun pentru detergenții de spălat vase din comerț în care fiecare pastilă e ambalată separat. 

„Mulți au zis că și dacă nu au ei o mașină de spălat vase, le vor face cadou. Le pui în borcănel, le ambalezi cu gust și o să arate foarte fain. Apoi în cealaltă săptămână vom face biluțe de baie efervescente și strugurel, după aceea cremă de mâini pentru vremea răcoroasă ca să nu ne crape pielea. Vom face și bomboane de pom din marțipan, biluțe din ciocolată și biscuiți pentru cadouri. Vom confecționa bijuterii, ambalaje, cutii, felicitări de Crăciun de mână. Mergem și pe partea de reciclare, de refolosire și pe ideea de a face ceva cu mâna ta, fără să arunci o căruță de bani. Eu voi oferi rețeta, ordinea, iar după aceea participanții vor putea face singuri. Informații oricum se găsesc și pe internet, dar dacă găsești un grup în care să îți facă plăcere să participi și să iei parte la aceste activități, apoi e mai ușor să le realizezi singur. Poți să te mai vezi și cu prietenii, mai povestești și poți să faci și lucruri utile între timp”, ne-a spus organizatoarea evenimentului, Józsi Kinga.

Miercuri vor fi organizate două grupuri, de la ora 12:00 și de la ora 18:00, iar participanții trebuie să aducă cu ei forme de silicon pentru cuburi de gheață. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a evenimentului „Szimpla Lab #1”. Prețul activității este de 30 de lei și include toate ingredientele necesare. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.