LIFESTYLE 27 aprilie 2018

OCV15: Bilete cadou la concertul lui Bregović și întâlnire față în față cu Carla’s Dreams

de Iulia Drăghici - Taraș | 2537 vizualizări

Premiile pot fi câștigate la concursurile derulate la standul OCV15 de la Zilele Sfântu Gheorghe

Două concursuri distractive cu premii speciale sunt derulate în perioada 27 – 29 aprilie, la standul OCV15 din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe. Sunt puse la bătaie peste 10 bilete de intrare la concertele susținute în 15 iunie pe Stadionul municipal din Sfântu Gheorghe de Goran Bregović și ceilalți artiști invitați, dar și șansa, pentru două persoane, de a se întâlni personal cu formația Carla’s Dreams.

În perioada 27 – 29 aprilie, de vineri până duminică, un stand OCV15 va fi amplasat în zona Pieței Sfântu Gheorghe din reședința de județ. Organizatorii OCV15 și voluntarii îi așteaptă aici pe cei interesați nu doar cu informații proaspete și la obiect despre evenimentul anului în județul Covasna, concertul marelui Goran Bregović și cel al trupei momentului în România - Carla’s Dreams, ci și cu două concursuri cu premii excepționale.

Meet&Greet cu Carla’s Dreams

Standul OCV15 va oferi șansa vizitatorilor de la Zilele Sfântu Gheorghe să își cumpere pe loc bilete la mult-așteptatul concert care marchează 15 ani de la apariția pe piață a cotidianului „Observatorul de Covasna”. În plus, față de zilele obișnuite, achiziționarea biletelor în acest context va aduce cumpărătorilor șansa de a participa la tragerea la sorți online care pune la bătaie un premiu special și anume, șansa unică de a sta față în față și de vorbă cu cei care au cucerit toate topurile muzicale din România, Carla’s Dreams.  

Tragerea la sorți va numi, luni, 30 aprilie, cei doi câștigători.

Photo Booth cu peste 10 bilete la OCV15

Veștile bune nu se opresc aici! Un alt concurs amuzant, pentru toată familia, toți prietenii, toate cuplurile și toți fotogenicii și cei mai puțin fotogenici se va desfășura în zona standului OCV15.

Cei care se vor lăsa fotografiați purtând obiectele decorative puse la dispoziție de voluntarii echipei OCV15 și care se vor înscrie la concurs prin transmiterea unei adrese de e-mail valabile, vor avea șansa să câștige unul din cele 10 bilete puse la bătaie.

Fotografiile vor fi postate într-un album special creat pentru ocazie, pe pagina de Facebook a ziarului – Observatorul de Covasna – Covasnamedia.

Cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți, cu ajutorul unui program online, din lista de e-mail-uri. Anunțul cu câștigătorii va fi făcut atât prin e-mail, cât și pe pagina de Facebook- Observatorul de Covasna -Covasnamedia, luni, 30 aprilie.

În plus, și cea mai populară poză din albumul online a concursul „Photo Booth OCV15” va fi premiată de asemenea cu un bilet, bineînțeles, la concertul anului în județul Covasna – OCV15.

Programul standului OCV15

Standul OCV15 își va deschide activitatea vineri, 27 aprilie și va funcționa între orele 16:00 – 19:00. În continuare, sâmbătă, voluntarii OCV15 vor fi pe poziții între orele 11:00 – 19:00, iar duminică – între orele 11:00 – 16:00.

Concursul dedicat artiștilor – Letters from Transylvania, continuă

Termenul de înscriere și de trimitere a videoclipului pentru concursul „Letters from Transylvania”, adresat artiștilor locali, s-a prelungit până în 14 mai.

Începând de luni, 30 aprilie și până în 14 mai, înscrierea la concurs și încărcarea videoclipurilor se va putea face prin pagina de Facebook a ziarului Observatorul de Covasna – Covasnamedia.

Creatorii, artiștii, performerii, muzicienii de orice vârstă, naționalitate sau etnie primesc, prin intermediul concursului „Letters from Transylvania”, șansa de a performa la Sfântu Gheorghe chiar pe aceeași scenă cu celebrii Goran Bregović, Carla's Dreams sau 4 For Dance. Concursul, care pune la bătaie și un premiu de 2.000 de lei, se desfășoară cu ocazia evenimentului anului în județul Covasna, OCV15, programat să aibă loc pe 15 iunie, la Stadionul Municipal.

De unde se pot cumpăra bilete după Zilele Sfântu Gheorghe

Punctele fixe de unde se pot cumpăra bilete la evenimentul anului în județul Covasna sunt:

  • Redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425;
  • Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104.

Biletele pot fi achiziționate și electronic de pe siteurile www.myticket.ro și ww.entertix.ro. Prețuri: 80 lei (Categoria C- Standing), 115 lei (Categoria B- Seating), 200 de lei (Categoria A- Diamond Ring/VIP).

De la deschidere și până în prezent, peste 2.000 de bilete au fost achiziționate de oameni din toată țara.

În 2018, cotidianul „Observatorul de Covasna” sărbătorește 15 ani de apariție necontenită, iar pentru a sărbători împreună, vă invităm la un spectacol de o amploare fără precedent în județul Covasna. Intitulat „OCV15”, evenimentul se va desfășura în premieră pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în data de 15 iunie, iar principalul artist care va urca pe scenă va fi marele Goran Bregović. Evenimentul se va întinde pe parcursul întregii zile și, sperăm noi, va fi acțiunea care va aduna cel mai mare număr de spectatori plătitori de bilet din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.