LIFESTYLE 9 martie 2019

OCV 15 – Concert Goran Bregović, nominalizat la Gala Visit Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 912 vizualizări

Voturile se înregistrează până în 17 martie

Concertul OCV 15, care i-au adus anul trecut, în 15 iunie, la stadionul municipal din Sfântu Gheorghe, pe marele artist internațional Goran Bregović, pe Carla׳s Dreams, dansatorii de la 4ForDance, Fúvó Shock Orchestra și alții, a fost nominalizat la Gala Visit Covasna. Votul covăsnenilor, care ar putea numi acțiunea drept cel mai important eveniment turistic din județ în 2018, poate fi înregistrat pe https://gala.visitcovasna.com/ro/, la categoria „Evenimente turistice”, până în 17 martie.

OCV15 a fost organizat anul trecut cu ocazia împlinirii a 15 ani de existență a cotidianului Observatorul de Covasna. Evenimentul a avut peste 4.500 de spectatori, devenind astfel cea mai mare acțiune cu public plătitor de bilet din județ.

Pe lângă acest eveniment, în aceeași categorie mai sunt nominalizate: Zilele Sfântu Gheorghe, Galopiada secuiască de la Moacșa, Festivalul Kürtőskalács din Sfântu Gheorghe, Festivalul „Forgács” din Covasna, Burrogtató din Cernat, Zilele „Kőrösi Csoma Sándor” din Covasna, Întâlnirile Dansului și Muzicii Populare - Sfântu Gheorghe, Sugaș Race din Băile Șugaș, Târgul de toamnă din Târgu Secuiesc și Sărbătoarea ouălor roșii de Paște din satul Brădet - Întorsura Buzăului.

În total, la toate cele 18 categorii au fost nominalizați peste 140 de concurenţi pentru Gala „Visit Covasna”, în cadrul căreia vor fi premiaţi cei mai buni „actori” din turismul covăsnean. Publicul îşi poate vota favoriţii până pe data de 17 martie.

Câştigătorii vor fi desemnaţi atât pe baza votului publicului, cât şi a unui juriu format din nouă persoane. Decernarea premiilor va avea loc în data de 21 martie, în sala de conferinţe a Hotelului Fidelitas din Sfântu Gheorghe.

În cadrul Galei vor fi acordate câte trei premii la cele 18 categorii, respectiv marketing turistic online, evenimente turistice, centre de echitaţie şi turism ecvestru, atelierele meşteşugăreşti, agenţii de turism, ghizi de turism, chelner, barman/barista, bucătar, fast food, restaurant clasic, camping, motel sau tabără, cameră sau apartament de închiriat, pensiune din zonă rurală, pensiune în zonă urbană, cazare în castele şi conace, hoteluri de 1-2 stele şi hoteluri de 3-4 stele.

Evenimentul, organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna, Consiliul Judeţean Covasna şi Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, are scopul de a evidenţia persoanele, firmele şi iniţiativele care contribuie la dezvoltarea turismului local.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.