LIFESTYLE 6 decembrie 2022

O nouă ediție a Serbării de Crăciun pentru copiii de la dans modern

de Daniela Luca | 682 vizualizări

Evenimentul va avea un scop caritabil 

Serbarea de Crăciun a copiilor și tinerilor de la cercul de dans modern al Palatului Copiilor va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 19:00, în sala de conferințe a Colegiului Național „Székely Mikó”. Cei care vor să participe la eveniment trebuie să aducă un pachet cu dulciuri sau cu alimente neperisabile, în valoare de 15 lei, care vor fi distribuite apoi familiilor nevoiașe din județ. 

„Este Serbarea de Crăciun, caritabilă, pe care o organizăm de opt ani. Ce va fi diferit acum este că dansurile vor fi pregătite de fetele mele, care sunt instructoare în locul meu la Palatul Copiilor – Zsigmond Zsanett, László Renáta și Iancu Henrietta. Eu mă ocup acum numai cu grupele de performanță. Și pentru că ele fac dansul, va fi și pentru mine o surpriză de fapt, pentru că o să văd grupele începătoare pregătite de ele. În fiecare an alegem familii noi, dar mergem și la familii la care umblu eu de șase-șapte ani. Anul trecut nu am organizat evenimentul din cauza pandemiei, dar am strâns timp de două săptămâni pachetele de la oameni și le-am împărțit”, ne-a spus coordonatoarea cercului de dans modern, Molnár Enikő.

Conform acesteia, pe scenă vor urca aproximativ 200 de copii. 

În ultimii doi ani, asociația „Love to Dance” a organizat o acțiune de strângere de alimente în locul tradiționalei Serbări de Crăciun, organizate de Palatul Copiilor, iar în 2019 copiii și tinerii de la cercul de dans modern au avut o sărbătoare de neuitat. Atunci, au urcat pe scenă 350 de dansatori și s-au colectat 500 de pachete cu bunătăți. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.