LIFESTYLE 28 noiembrie 2019

O mare petrecere cu DJ pentru copii, la Arena Sepsi

de Daniela Luca | 2191 vizualizări

Evenimentul va avea totodată și un scop caritabil 

Copiii și tinerii de la Cercurile de Dans Modern și cel de Muzică Ușoară ale Palatului Copiilor pregătesc în acest an un spectacol de neuitat. Taxa pentru cei care vor să participe la Serbarea de Crăciun este un pachet de dulciuri sau alimente neperisabile, în valoare minimă de 15 lei. Acestea vor ajunge în perioada Sărbătorilor la copii și familii nevoiașe din zona municipiului Sfântu Gheorghe. Evenimentul are loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Arena Sepsi și se va încheia cu o petrecere cu DJ pentru cei mici. 

În cadrul spectacolului vor urca pe scenă aproximativ 600 de copii și tineri înscriși la Cercurile de Dans Modern și cel de Muzică Ușoară ale Palatului Copiilor, coordonate de profesorii Molnár Enikő și Tinca Teddy, ne-a spus directorul instituției, Kerekes Jenő.

Serbarea de anul acesta va fi, ca și în ultimii ani, un prilej de a strânge donații. Cadourile strânse vor ajunge în perioada următoare la familii nevoiașe din reședința de județ și nu numai, spun organizatorii evenimentului.

„Toate grupele coordonate de mine o să aibă câte un dans de Crăciun, în plus și grupele de performanță. La sfârșit o să avem petrecere pentru copii cu DJ, timp de o oră. Evenimentul e caritabil, intrarea la eveniment este un pachet în valoare de 15 lei cu alimente neperisabile și dulciuri. Acestea vor ajunge și în acest an la familiile nevoiașe. Anul trecut au fost cam 2.500-3.000 de oameni, a fost plină sala și am strâns patru dube pline de alimente. Recomand părinților să îi aducă pe cei mici la spectacol pentru că va fi foarte frumos și distractiv”, ne-a spus profesoara de dans Molnár Enikő.

Din cadrul Cercului de Muzică Ușoară vor fi prezente la Arena Sepsi trei formații de copii. Pentru două dintre ele, spune profesorul de muzică Tinca Teddy, spectacolul va fi prima apariție în fața unui public atât de mare. Copiii vor cânta cover-uri de muzică pop, dar și rock. 

Serbări și Târg de Crăciun și în alte localități din județ 

Totodată, și alte Cluburi de Copii din județ vor organiza serbări în perioada Crăciunului. Spre exemplu, la Baraolt, lucrările copiilor vor fi expuse și vândute la Târgul de Crăciun, care va ține o săptămână, iar banii vor fi folosiți în scop caritabil. 

„La Târgu Secuiesc, la Clubul Copiilor, va fi  Spectacol de Crăciun, tot în aceeași perioadă cu  cel de la Sfântu Gheorghe. La Covasna pe 18 decembrie va fi un spectacol dedicat și Zilei Naționale și aniversării de 45 de ani de la existență. (...) Am fi vrut să facem și un concurs de schi, dar nu cred că o să reușim pentru că e puțin probabil să ningă, așa că îl amânăm pentru ianuarie”, a precizat directorul Palatului Copiilor, Kerekes Jenő.

În paralel, instituția desfășoară și concursul județean „Sărbători de iarnă”. În cadrul acestuia vor fi selectate cele mai frumoase felicitări de Crăciun făcute de copii. Autorii celor mai creative lucrări vor fi premiați, iar felicitările vor fi oferite în dar direcțiunilor școlilor din județ. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.