LIFESTYLE 4 octombrie 2018

O formație compusă din persoane cu dizabilități din Olanda concertează la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 757 vizualizări

Evenimentul este inclus într-un turneu prin Transilvania

Formația muzicală de blues All Star, compusă din persoane cu dizabilități din Olanda, concertează vineri, 12 octombrie, de la ora 20:00, în Sfântu Gheorghe, la MOHÓ Club, din str. Gábor Áron, nr. 12-14. Evenimentul este inclus într-un turneu prin Transilvania.

Scopul turneului este cel de a promova activitatea Fundației United by Music din România, care sprijină muzicienii cu dizabilități.

 „La mijlocul lunii octombrie formația muzicală de blues All Star, compusă din persoane cu dizabilități din Olanda, cântă în mai multe orașe din Transilvania. Mișcarea a crescut de la un moment spontan și a devenit o organizație, care acum este cunoscută peste tot în lume influențând sute de vieți. Formația din Olanda ne ajută să promovăm această mișcare în România și să strângem fonduri pentru activitatea filialei din România. Concertul va fi o oportunitate bună pentru a construi conexiuni între oameni sănătoși și oameni cu dizabilități.

Fii parte a magiei, sprijină-i cu aplauze și cu prezența ta pe semenii tăi. Să petrecem împreună o seară de neuitat!”, transmit, printr-un comunicat de presă, coordonatorii evenimentului.

Fundația United by Music Romania, care este comparabilă cu o agenție de management a muzicienilor cu dizabilități, a fost înregistrată recent la Sfântu Gheorghe. United by Music este o mișcare la nivel mondial, care activează de 12 ani în Olanda și Statele Unite ale Americii.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.