LIFESTYLE 29 aprilie 2022

Nicu Alifantis, cucerit de publicul din Sf. Gheorghe la concertul din cadrul Zilelor Orașului

de Mirela Cara Dragu | 1434 vizualizări

Sala Teatrului „Tamási Áron” a fost miercuri locul în care frumusețea versurilor profunde și acordurile muzicale aparte, care împreună compun repertoriul inconfundabil al lui Nicu Alifantis, au făcut să vibreze de plăcere și emoție sufletele celor aproximativ 400 de spectatori, care au umplut sala și au aplaudat frenetic după fiecare melodie.

Prezent pe scenă alături de Virgil Popescu (bass, vocal), Sorin Voinea (keyboards, vocal), Răzvan Mirică (chitară electrică, vocal) și Relu Bitulescu (tobe, percuție), împreună cu care formează grupul Alifantis & Zan, și de violonistul invitat Mihai Neniță, cunoscutul artist Nicu Alifantis a revenit la Sf. Gheorghe după 16 ani, fiind invitat în cadrul celei de-a 29-a ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe.

În stilul său cald și relaxat, cu ironie și umor de calitate, Nicu Alifantis a întreținut publicul nu doar cu melodii mai vechi și mai noi, care fac parte din categoria pieselor muzicale evergreen, ci și cu scurte povestioare impresionante despre familia sa, expunându-și cu o naturalețe fără egal emoțiile legate de amintirile din copilărie și de bucuria de a fi în prezent bunic. 

Răsplătit cu aplauze după fiecare piesă și cu un ropot aproape interminabil de aplauze la sfârșitul concertului, artistul a simțit din plin bucuria celor veniți să îl asculte. 

„A fost o seară extraordinară, după o pauză de 16 ani la Sf. Gheorghe. Un public absolut senzațional, emoționant de bun și de comunicativ și de aproape de sufletul nostru. Așa că mulțumesc încă o dată celor care ne-au invitat. Le mulțumesc celor care au fost în sală. Mulțumesc presei care ne bagă în seamă. Să vă dea Dumnezeu sănătate și toate cele bune”, a declarat Nicu Alifantis pentru Observatorul de Covasna. 

„Ce bine că ești”, „Ploaie în luna lui marte”, „Nu mă-ntreba nimic” sunt doar câteva dintre celebrele cântece pe care publicul participant la Zilele Sf. Gheorghe a putut să le asculte în seara concertului organizat de Asociația Astra, cu sprijinul Casei de Cultură „Konya Ádám” și a Primăriei Municipiului Sf. Gheorghe. 

Sursa foto: Facebook /Zilele Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.