LIFESTYLE 2 mai 2019

Motocicliștii defilează în mai la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 772 vizualizări

Campania pe două roți ajunge la a IV-a ediție

Pasionații de motociclete își dau întâlnire sâmbătă, 11 mai, la Sfântu Gheorghe. Parcarea fostului Hotel Bodoc devine astfel, pentru al patrulea an, locul de întâlnire al iubitorilor și posesorilor de bijuterii cu două, trei sau mai multe roți.

Evenimentul este organizat cu ocazia debutului sezonului moto din acest an și are un scop precis: să îi reunească pe motocicliști pentru a atrage atenția asupra a ceea ce înseamnă a da și primi respect în trafic. Acțiunea este marcată de o defilare spectaculoasă prin oraș a tuturor participanților.

Vă salutăm dragi prieteni motocicliști la începutul sezonului de motociclism 2019. Vă invităm cu respect la data de 11 mai (sâmbătă) la defilarea motocicliștilor cu ocazia campaniei „ATENŢIE LA MOTOCICLIŞTI PE DRUMURI PUBLICE, DEOARECE ŞI EI SUNT PARTICIPANŢI LA TRAFIC SĂ FIM ATENŢI UNUL LA ALTUL”.

Punctul de întâlnire va fi la parcarea fostului Hotel Bodoc din Sfântu Gheorghe la ora 10:00, plecarea la ora 12:00, pe un traseu stabilit. Înainte de plecare participanţii o să aibă parte de diverse surprize plăcute oferite de organizatori. Sosirea va fi la Casa Iris din Sfântu Gheorghe, unde va avea loc o masă festivă și tragerea la sorți a premiilor. Rugăm participanții ca în timpul defilării să respecte regulile de circulaţie, şi să se comporte civilizat, ca să putem organiza şi în viitor acest eveniment”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului de pe Facebook.

La paradă sunt așteptați peste 200 de motocicliști și cel puțin 150 de motociclete și ATV-uri, ne-a spus  principalul organizator al evenimentului, reprezentantul asociației „Free Adventurer Bikers”, motociclistul Szánthó Zoltán, care a punctat însă că numărul va fi cu siguranță influențat de starea vremii.

Anul trecut, evenimentul „Atenție la motocicliști” a reunit în 5 mai sute de iubitori ai motoarelor. Parada spectaculoasă a strâns și zeci de curioși în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.