LIFESTYLE 23 mai 2022

Matinalii Digi FM fac din nou emisiuni din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1250 vizualizări

La invitația Asociației pentru Dezvoltarea Turismului, Matinalii Digi FM au ajuns și în acest an în județul Covasna. În perioada 23-27 mai, studioul matinal s-a mutat la Balvanyos Resort. Luni dimineață, Raymond Gheorghiță, organizator „Covasna 100”, a fost invitat în emisiune. 

Cei trei prezentatori, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru vor explora Cheile Vârghișului și zona Întorsurii Buzăului, vor vizita Castle Hotel Daniel și atelierul fierarului Nagy György din Tălișoara, la centrul turistic Malomkert din Cernat vor descoperi secretele preparării kürtös-ului, vor pedala cu cei de la Bikkla în zona Lacului Sfânta Ana, vor admira județul din balonul cu aer cald X Balloon Transylvania, iar la observatorul de urși vor avea ocazia să îl întâlnească pe Regele Carpaților. Aceste experiențe vor fi apoi prezentate zilnic ascultătorilor postului național de radio, în cadrul programului care începe de la ora 6:30 în fiecare dimineață de luni până vineri.

Anul trecut cele cinci zile nu s-au dovedit a fi suficiente pentru a arăta prezentatorilor toate obiectivele și atracțiile județului Covasna, și astfel nici ascultătorilor postului de radio. Pe de altă parte, numărul ascultătorilor și a urmăritorilor diferitelor canale Digi măsurat anul trecut a confirmat faptul că această colaborare cu trustul Digi este o modalitate eficientă de promovare a turismului covăsnean”, a explicat revenirea la acest parteneriat Godra Árpád, directorul executiv al Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna.

Anul trecut, între 17-21 mai, Centrul de Informare Turistică din Sfântu Gheorghe a fost transformat în studioul Digi FM, de unde a fost difuzat programul de dimineață. 

Sursa: comunicat de presă și DigiFM. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.