LIFESTYLE 2 mai 2018

Manó și-a lansat primul single de Zilele orașului

de Covasna Media | 583 vizualizări

Trupa covăsneanului a susținut un concert special, sâmbătă, la Curtea Tinerilor

Trupa Manó & Friends a cucerit sâmbătă seara publicul prezent la Curtea Tinerilor. Primul single și respectiv primul videoclip al artistului care a fost aproape de o finală în cel mai recent sezon de la Vocea României au fost prezentate exclusiv la Sfântu Gheorghe, într-un concert de zile mari, desfășurat în cadrul Zilelor orașului.

A fost o seară minunată. Am avut niște emoții pe care nu le-am mai avut de mult, dar totul a ieșit așa cum am vrut eu. Sunt bucuros! Îmi place că publicului i-au plăcut piesa și videoclipul, deci va fi o mare petrecere în seara asta. (...) Publicul a fost fenomenal, m-am simțit foarte bine cu ei. Mă bucur că am fost aici”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, artistul Manó, pe numele său Ráduly Botond, imediat după ce a coborât de pe scena de la Curtea Tinerilor, alături de colegii săi Petri Gergő, Oláh-Badi Alpár și Várady Attila.

Întrebat despre cum îl ajută acum experiența de la Vocea României, solistul de la Manó & Friends a răspuns: „Aș minți dacă aș spune că nu m-a ajutat experiența de la Vocea României. Datorită concursului am putut să ajung la mai mulți oameni, dar eu oricum trebuie să îmi fac treaba. De acum încolo, totul depinde de mine”.

Potrivit artistului, piesa „The Sound Of Freedom” este una care vorbește despre acceptare a prezentului, fiind scrisă într-un moment dificil al vieții sale. Videoclipul, filmat de asemenea la Sfântu Gheorghe, a fost realizat de Dávid Géczy, un director renumit din Ungaria.

Videoclipul primului single al lui Manó poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.