LIFESTYLE 13 iulie 2014

Leacuri incredibile cu mămăligă

de Covasna Media | 351 vizualizări

Cataplasme pentru calmarea tusei. Prepari o mămăligă, o laşi să se răcorească (ai grijă să nu fie complet rece, dar nici să nu te opăreşti), apoi o întinzi pe piept într-un strat de 2 cm. Laşi 15 minute, o dai la o parte şi ştergi locul cu alcool camforat. Aceeaşi cata­plasmă este foarte eficientă în zona renală (împotriva nefritelor) şi în cea subabdominală (contra cistitelor).

Inhalaţii contra durerilor în gât. Încingi o tablă, presari două linguri cu mălai pe ea, iar când începe să fumege, faci inhalaţii.

Reţetă pentru eliminarea pietrelor de la bilă. Dimineaţa, la două ore după masă, aplici în zona bilei un prosop înmuiat în ceai de muşeţel fierbinte. Schimbi de 3-4 ori, la un interval de 15 minute. Pe la ora 12, mănânci o farfurie cu griș cu lapte cât mai fierbinte. 20 de minute mai târziu, pui o mămăligă mare şi fierbinte, învelită într-un prosop, în zona ficatului. După un sfert de oră, bei 100 ml de ulei de măsline sau floarea-soarelui la 37ºC, apoi imediat sucul de la o lămâie. Noaptea, se vor elimina pietrele.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.