LIFESTYLE 14 ianuarie 2013

Justin Timberlake a lansat primul lui single din ultimii şapte ani. Ascultă aici noua melodie

de Covasna Media | 464 vizualizări

Cântăreţul american Justin Timberlake, care s-a concentrat în ultimii ani mai mult asupra carierei de actor, a lansat duminică seară primul lui single din ultimii şapte ani, intitulat "Suit and Tie".

Potrivit accesshollywood.com, single-ul "Suit and Tie" reprezintă o colaborare muzicală a artistului american cu rapperul Jay-Z şi este prima piesă nouă lansată de cântăreţul în vârstă de 31 de ani după materialul discografic "FutureSex/LoveSounds" din 2006, care a fost bine primit atât de critici, cât şi de public.

Această piesă face parte de pe cel de-al treilea album al artistului, "The 20/20 Experience", care va fi lansat în acest an.

Într-un mesaj postat pe site-ul său, Justin Timberlake spune că a început înregistrările pentru noul album în iunie 2012. El a compus şi produs single-ul "Suit and Tie" în colaborare cu Timbaland, muzicianul care a produs precedentul lui disc, "FutureSex/Love Sounds".

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.