LIFESTYLE 19 iulie 2021

Jurnalistul Lucian Mîndruță, despre traficul din Sfântu Gheorghe: „În tot timpul ăsta a fost liniște”

de Iulia Drăghici - Taraș | 9117 vizualizări

Realizatorul DigiFM, jurnalistul Lucian Mîndruță, a expus pe pagina lui de Facebook o întâmplare pe care a trăit-o vineri, în traficul din Sfântu Gheorghe.  

Sfântu Gheorghe. Sunt primul la stop. Cinci mașini în spate. Mă plictisesc un pic, așa că iau telefonul și încep să browsez. Firește, treaba asta mă captivează. Nu știu cât stau așa, dar la un moment dat îmi aduc aminte de stop și ridic ochii. 

E verde. Ridic piciorul de pe frâna….și imediat se face roșu! Frânez și eu imediat. Ratasem un stop întreg. În tăcere. Nu știu dacă înțelegeți: în tot timpul ăsta a fost liniște. Nici un claxon din spate. Nicio mână cu degetul mare pe geam. Nimic. Liniște. Să mai zic unde eram? Mai zic și mă retrag. Sfântu Gheorghe”, a scris Lucian Mîndruță. 

Postarea a adunat peste 4,9 mii de reacții, peste 600 de comentarii și aproape 200 de distribuiri în mai bine de 24 de ore. 

Din 12 iulie, timp de două săptămâni, realizatorul Digi FM face emisiunea radio, în direct, în fiecare zi din alt oraș, în cadrul campaniei „Lucian Mîndruță face Turul României”. Prin Sfântu Gheorghe, acesta s-a aflat în trecere, după ce noaptea precedentă și-a petrecut-o la Micloșoara, în curtea Muzeului Vieții Transilvănene, unde este și Castelul Kálnoky. Vineri, emisiunea s-a realizat din Miercurea Ciuc. 

La Sfântu Gheorghe, jurnalistul s-a întâlnit și cu directorul executiv al Asociației pentru Dezvoltarea Turismului din Județul Covasna, Godra Árpád, cu care s-a fotografiat în Piața Libertății și a fost, potrivit Visit Covasna, într-o scurtă trecere la Muzeul Comunicațiilor, Sepsi Teletár.

Sursa foto: Facebook/Visit Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.