LIFESTYLE 28 aprilie 2018

Irina Rimes, dezvăluiri: a mai fost la Sfântu Gheorghe, dar în rolul de clown

de Iulia Drăghici - Taraș | 1353 vizualizări

Ce sfaturi le-a dat artista tinerilor și unde se vede peste 3 ani

În interviul oferit la Curtea Tinerilor, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, sâmbătă cântăreața din Republica Moldova, Irina Rimes a dezvăluit că nu se află pentru prima dată la Sfântu Gheorghe. Aceasta a mai vizitat reședința județului Covasna într-un turneu cu o trupă de animație pentru copii, chiar înainte de a se apuca serios de muzică.

„Eu am mai fost la Sfântu Gheorghe. Înainte să cânt, eu am făcut altceva. Am cântat de când am fost mică, doar că am avut o perioadă mai grea în viață în care a trebuit să lucrez într-un domeniu foarte interesant și foarte drăguț - divertisment pentru copii și am fost clown. Am mai fost elf și Albă ca Zăpada. Am avut un proiect în care am circulat în toată țara și am fost și la Sfântu Gheorghe. De atunci mi-a plăcut. E un oraș istoric, frumos. Mie îmi place foarte mult. Și oamenii sunt așa, cum un bun simț diferit de cel din alte oraș. Îmi place foarte mult la voi”, a spus Irina Rimes.

Veselă și caldă, artista a răspuns tuturor întrebărilor adresate de moderatorii interviului, ba chiar a cântat live de pe scena de la Curtea Tinerilor.

Sfatul Irinei Rimes pentru tineri a fost să învețe, însă nu doar pentru note, ci pentru ei înșiși. Aceasta le-a mai transmis celor prezenți la Curte că trebuie să muncească mult pentru a reuși în viață și nu a ezitat să prezinte audienței propriul parcurs în carieră.

Interviul integral, în videoclipul următor:

Concertul Irinei Rimes la Scena Principală este programat sâmbătă, 28 aprilie, la ora 19:30.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.