LIFESTYLE 9 iulie 2015

Invenţie inedită: Jacuzzi plutitor care poate fi folosit în orice anotimp

de Covasna Media | 464 vizualizări

O companie olandeză a inventat un jacuzzi plutitor, alimentat cu lemne, în care clienţii se pot relaxa în timp ce navigează pe un lac sau pe un râu.

HotTug este primul jacuzzi de acest fel din lume şi poate găzdui şase-opt persoane în acelaşi timp. Relaxându-se în apa caldă, ele pot admira totodată peisajul care se schimbă sub ochii lor, în timpul unei călătorii plăcute.

Inedita invenţie poate fi cumpărată pentru suma de 19.500 de dolari. Cei interesaţi pot închiria însă pentru câteva ore un jacuzzi plutitor, pentru sume mult mai mici, scrie Huffington Post citat de adevarul.ro. Plimbarea cu o cadă închiriată poate fi organizată în mai multe locuri: la hotelul Runnymede-on-Thames din Surrey, la HotTug Ole din Copenhaga, HotTug Daniel din Zurich, pe lacul Zurich, sau la restaurantul Vessel 11 din Rotterdam.

Acest jacuzzi poate fi folosit indiferent de condiţiile meteo, pentru că apa este încălzită cu ajutorul lemnelor şi astfel plimbarea poate fi organizată inclusiv iarna. Pentru încălzirea apei se foloseşte un cuptor special, alimentat cu lemne, care trebuie încălzit timp de două ore şi jumătate înainte de pornirea în plimbare.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.