LIFESTYLE 9 iunie 2018

(Update) Hora Miresei pe scenă cu Anda Adam

de Iulia Drăghici - Taraș | 2954 vizualizări

Doi miri au urcat pe scenă alături de artistă

Agota și Andor, doi miri din Sfântu Gheorghe au ce povesti nepoților după surpriza de proporții de care au avut parte la nuntă! De la petrecere, aceștia au ajuns sâmbătă în piața centrală din reședința de județ, unde cântăreața Anda Adam susținea un concert, în cadrul festivalului „Transylvanian BBQ”. Fără să stea pe gânduri, artista i-a chemat pe scenă și, alături de alți doi invitați din public și de dansatorii din show au încins o horă pe ritmuri R&B.

„Terminăm concertul și venim și noi să mâncăm niște sarmale”, a spus artista către mirii vizibil emoționați după momentul surpriză, dar nu înainte să ureze „Casă de piatră!” însurățeilor la unison cu cele câteva sute de persoane prezente la concert.

„A fost o surpriză, mi-a plăcut că am integrat în show-ul meu și o horă, o scurtă horă, dar binevenită. Le urez mirilor „Casă de piatră!”. Când vezi mireasă se zice că îți aduce noroc. Sper să am noroc. O să mă duc mâine să joc la loto”, a spus, amuzată, Anda Adam după concert, într-un interviu oferit în exclusivitate ziarului Observatorul de Covasna.

Vezi în continuare momentul, dar și imagini de la concert.

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.