LIFESTYLE 28 noiembrie 2017

„Gașca Zurli Supershow”, cadoul perfect de Moș Nicolae

de Iulia Drăghici - Taraș | 796 vizualizări

Asociația pentru Comunitate și Observatorul de Covasna împărtășesc bucuria „Zurli” cu mai mulți invitați speciali

Copiii de la Școala Specială din Sfântu Gheorghe, precum și cei de la Școala Gimnazială din Comandău vor primi, din partea Asociației pentru Comunitate (APC) și ziarului „Observatorul de Covasna”,  bilete gratuite la „Gașca Zurli Supershow”, din 3 decembrie de la Arena Sepsi.

Micile gesturi pot să însemne lumea întreagă pentru oamenii din jurul nostru, cu atât mai mult în prag de sărbători. În spiritul luptei de zi cu zi de a face diferența în societate, Asociația pentru Comunitate și Observatorul de Covasna au decis să împărtășească bucuria „Zurli” cu mai mulți invitați speciali. Astfel, copii de la Școala Specială din Sfântu Gheorghe, precum și de la Școala Gimnazială din Comandău, (cei datorită cărora Gașca Zurli a venit pentru prima dată în județul Covasna și datorită cărora a luat naștere campania „Le dăm școala înapoi”, după ce în ianuarie unitatea de învățământ a căzut pradă unui incendiu devastator), se vor număra printre copiii care vor trăi momente unice la Arena Sepsi alături de cea mai iubită trupă de animație din România.

„Acest este eveniment este în primul rând despre bucuria de a împărtăși. Ne dorim ca de el să se poată bucura cât mai mulți copii, dar am ales să îi susținem îndeaproape mai ales pe cei cărora le este de-a dreptul imposibil să ajungă la eveniment”, spune președintele Asociației pentru Comunitate (APC) și directorul ziarului „Observatorul de Covasna”, Daniel Santa.

Peste o mie de bilete deja vândute

Celor care încă nu au cumpărat bilete la „Gașca Zurli Supershow”, le transmitem în primul rând că orice familie din lume merită măcar o dată în viață să trăiască experiența Zurli, dar și că încă mai au ocazia să-și achiziționeze un loc în cadrul celui mai important eveniment pentru copii și familii din centrul țării.

„Sper din suflet ca toți părinții să înțeleagă faptul că de Moș Nicolae, un astfel de spectacol în preajma Găștii Zurli, care este atât educativ, cât și distractiv, poate să fie mult mai valoros și mai important pentru copii decât orice jucărie sau cadou material. Eu mi-aș dori foarte mult ca părinții din județ, indiferent de etnie, să facă efortul financiar și să le ofere cadou această experiență copiilor. Gașca Zurli vine cu un spectacol care poate să influențeze în bine atât relația părinte-copil, dar și multe alte aspecte, cum ar fi, spre exemplu, raportarea copiilor maghiari la limba română, cu care pot interacționa într-un mediu mult mai relaxat și frumos”, mai spune Daniel Santa.

Peste o mie de pitici, bunici şi părinţi simpatici şi-au asigurat deja prezenţa la spectacolul de la Sfântu Gheorghe. Evenimentul care va aduce Gaşca Zurli la Sfântu Gheorghe se bucură, aşa cum era aşteptat, de un interes foarte mare din partea publicului din judeţ şi din împrejurimi. Fani Zurli din Sfântu Gheorghe, Braşov, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, dar şi Gheorghieni sau Bacău și-au achiziționat deja bilete prin intermediul platformei on-line www.covasnamedia.ro.

Până pe 29 noiembrie, bilete vor putea fi cumpărate la sediul „Observatorului de Covasna”, din Piaţa „Mihai Viteazul”. Miercuri seara, pe 29 noiembrie, acestea vor fi comercializate şi la concertul Ducu Bertzi din cadrul Acoustic Gala powered by Enel, de la Teatrul Tamási Áron.

On-line, biletele se vor putea achiziţiona până pe 2 decembrie, inclusiv, de pe site-ul www.covasnamedia.ro/magazinonline. În cazul puţin probabil în care evenimentul nu va fi sold-out, pe data de 3 decembrie, cei care nu au reuşit în prealabil, îşi vor putea asigura accesul direct la locul spectacolului: Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Cu peste 2 milioane de fani la nivel național, peste 200.000 de spectatori anual, în cele peste 100 de spectacole organizate în mai bine de 50 de orașe din țară, Gașca Zurli, care în 2017 a aniversat 10 ani de existență, merită pe deplin titulatura de „cea mai iubită trupă de animație”, precum și cea de fenomen național.

Pe 3 decembrie, Povestea Zurli va avea propriul capitol în reședința județului Covasna, iar personaje centrale vor fi cei mai frumoși părinți și copii din centrul țării. Nu ratați șansa de a vă afla printre aceștia!

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.