LIFESTYLE 8 august 2017

Fiul lui Nicolae Furdui Iancu va concerta la Zilele Sitei Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 927 vizualizări

Ediția a V-a a Zilelor comunei va avea loc săptămâna viitoare

Fiul celebrului solist de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, Teodor, va concerta în cadrul Zilelor comunei Sita Buzăului. Alături de acesta și alți artiști locali vor fi prezenți la a V-a ediție a evenimentului, care va avea loc în perioada 19-20 august.

Zilele Comunei Sita Buzăului, „De la moșii noștri”, se vor desfășura sâmbătă după-masa și duminică, pe terenul de sport din comună.

Pe scenă vor urca pe rând artiști locali, dar nu numai. Sâmbătă seara, de la ora 16:00, organizatorii pregătesc o discotecă în aer liber, adresată tinerilor, iar a doua zi, de la 13:30, începe programul de scena principală.

Printre invitați se numără Teodor Furdui Iancu, Ioana și Mărin Cornea, Ioana Dîrstar, Liviu Ardelean, Petre și Petronela Găitan, Orchestra „Plaiuri Transilvane”, Ansamblul Folcloric „Ciobănașul”, Grupul vocal „Siteanca”, Ansamblul Folcloric „Brâulețul”, Grupul vocal bărbătesc „Pădurenii”, Ansamblul Folcloric „Datini Nehoiene”, Ansamblul Folcloric „Cununa Carpaților” și Ansamblul Folcloric „Florile Zagonului”.

Zilele comunei Sita Buzăului se vor încheia cu focuri de artificii.

„Ne pregătim pentru un eveniment unde nu vor lipsi distracția, voia bună și spectacolul. Așteptăm pe oricine dorește să fie alături de noi. Sâmbătă va fi o discotecă în aer liber pentru tineri, iar duminică vom avea un spectacol folcloric cu artiști din zonă, dar și de la nivel național, printre care și fiul lui Nicolae Furdui Iancu, Teodor Furdui Iancu. La final, duminică seara, vom avea un foc de artificii”, ne-a spus coordonatorul evenimentului, directorul Casei de Cultură din Sita Buzăului, Ovidiu Olteanu.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Sita Buzăului și Primăria și Consiliul Local al Comunei Sita Buzăului.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.