LIFESTYLE 25 mai 2023

Fitness Tribe organizează un eveniment despre alimentație și sport cu nutriționistul Bicsok Éva

de Daniela Luca | 1269 vizualizări

După prezentare, nu veți mai privi farfuria în același mod ca înainte, spun reprezentanții asociației Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe care, în cadrul programului Mișcare Pentru Sănătate, organizează un eveniment dedicat subiectului alimentației în contextul sportului. Cei care vor să afle mai multe informații despre această temă, direct de la un specialist, sunt invitați joi, 25 mai, de la ora 18:00, la Liceul Tehnologic „Puskás Tivadar” din reședința de județ.

„Dragă comunitate! Ne prezentăm cu a treia oprire a seriei noastre de prezentări, în care suntem întâmpinați de Éva Bicsok, care va vorbi despre alimentație în contextul sportului. Această prezentare, la fel ca cele anterioare, poate aduce ceva nou pentru fiecare persoană, nu doar pentru cei care practică sport activ, ci pentru oricine este interesat de subiectele relevante.

Și dacă unii dintre voi se înscriu și pentru evenimentul nostru de vârf din seria de programe (căruia i-am prelungit termenul limită), maratonul de 24 de ore, atunci cu adevărat acest proiect este dedicat vouă. Fiți pregătiți cu întrebări, dar cu siguranță veți descoperi și noi perspective prin intermediul lui Éva, iar după prezentare nu veți mai privi farfuria în același mod ca înainte”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Dacă măcar o singură persoană va simți motivația pentru a adopta un stil de viață mai sănătos prin intermediul evenimentelor organizate de Fitness Tribe în cadrul programului, cei care au venit cu ideea spun că misiunea lor va fi îndeplinită.

Evenimentul de închidere a programului care se derulează în perioada mai-iunie, intitulat „Provocare de mișcare” va avea loc pe data de 17 iunie, pe pista de alergare a Stadionului Municipal.

Competiția constă în parcurgerea repetată a pistei de atletism în ștafetă de echipe formate din 6 persoane, de cât mai multe ori posibil în intervalele stabilitate (6, 12 sau 24 ore) în alergare, mers sau mers nordic.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.