LIFESTYLE 20 martie 2019

Festivalul diMANSIONS: din 20 martie se lansează biletele de o zi!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1824 vizualizări

Festivalul de hituri diMANSIONS aduce superstaruri la Olteni şi promite cea mai mare petrecere RETRO din Ținutul Conacelor

Începând de astăzi, miercuri, 20 martie, s-a dat startul vânzării biletelor de o zi pentru prima ediție a festivalului diMANSIONS, eveniment ce va avea loc între 14 - 16 iunie la Castelul Miko din Olteni, județul Covasna. Participanții care vor să îşi aleagă ziua lor preferată, pot cumpăra biletele la preţ promoţional până în data de 1 aprilie. Organizatorii promit multe surprize, drept urmare, de astăzi se alătură line-up-ului festivalului încă 3 nume internaționale, care vor întreține atmosfera pe scena principală.

Festivalul va fi organizat pe o suprafaţă de 10 hectare, pe domeniul Castelului Miko, proprietate ce aparţine comunei Bodoc şi Consiliului Judeţean Covasna. Timp de 3 zile, în acest cadru istoric și pitoresc se vor auzi unele dintre cele mai cunoscute melodii retro, toate acestea sub „umbrela” diMANSIONS.

Curtea castelului va oferi deopotrivă spaţii de relaxare pe timpul zilei, în timp ce concertele de seară vor avea loc sub cupola unui cort gigantic, cu o capacitate de până la 10.000 de persoane - asigurând distracția participanților, indiferent de condițiile meteo.

La conferința de presă din data de 20 martie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Grüman Róbert, a declarat că „Pe termen mediu şi lung, ne dorim să introducem Castelul Mikó din Olteni în circuitul turistic, astfel că sperăm ca această cooperare să aibă rezultatele scontate.” De asemenea, primarul comunei Bodoc, Fodor István a afirmat „Întâmplarea acestui eveniment va fi o realizare atât de mare pentru Olteni, dar și pentru întreaga comună Bodoc, cum nici nu am visat vreodată. Cu această ocazie, am putea avea niște oaspeți care n-au mai fost încă la noi, care nu au auzit de Munții Bodoc și care nu au băut din apa noastră minerală naturală, dar care acum pot avea șansa”.

S-a extins lista artiștilor internaționali

În weekend-ul Rusaliilor, respectiv 14-16 iunie, alături de Thomas Anders & Modern Talking Band, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Lou Bega, Hermes House Band și Turbo B ex SNAP!, vor mai urca pe scena diMANSIONS încă 3 trupe de renume internațional.

Pe 15 iunie, atmosfera pozitivă va fi asigurată de mult apreciata trupă jamaicană de muzică reggae, deținătoarea unui premiu Grammy, INNER CIRCLE.

În aceeași seară va avea loc şi concertul energicei TANIA EVANS, cunoscută în întreaga lume datorită hitului care a făcut „ravagii” la nivel internațional, „Mr. Vain”.

În premieră în România, cu un concept unic în lume, trupa britanică MASSAOKE va face un show de karaoke în masă în ultima seară de festival. Acest lucru se va întâmpla cu ajutorul unor ecrane led gigantice pe care vor putea fi urmărite versurile melodiilor. Împreună cu instrumentalul LIVE al trupei, se va naște astfel o experiență comună, unde vocea pieselor retro va fi dată de public.

„Cred că dezvoltăm sănătos și corect ceea ce poate deveni în scurt timp un festival unic în România. Mă bucur foarte mult ca om născut, crescut și format în Covasna, să pot să organizez un astfel de eveniment la noi în județ, cu o echipă formată în mare măsură de covăsneni - oameni profesioniști, cu calități extraordinare pe domeniile lor de activitate, dar și foarte mulți voluntari și parteneri care cred în această idee. Pregătim lucruri extraordinare, cel mai puternic line-up de artiști al unui festival din zonă, numeroase activități și sper să fim cât mai mulți cei care o să ne distrăm împreună în iunie la diMANSIONS! Garantăm un eveniment cum nu s-a mai văzut!” - spune directorul festivalului, Daniel Santa.

Biletele cu acces pe o singură zi de festival au reducere până la sfârșitul lunii, în limita stocului disponibil

Până la data de 15 aprilie, doritorii pot achiziționa abonamentele cu acces general pentru trei zile la prețul de 179 lei (+taxe), iar abonamentele VIP la preţul de 379 lei (+taxe). Pentru cei care preferă să participe la festival numai în ziua în care va concerta artistul lor favorit, biletele de o zi vor avea tariful promoțional de 79 lei (+taxe), iar cele VIP 179 lei (+taxe) până la data de 1 aprilie, în limita celor 1000 de abonamente disponibile. Organizatorii precizează că până la acest moment, au fost vândute aproape 1500 de abonamente.

Abonamentele la festival sunt disponibile online pe www.dimansions.ro sau la partenerii autorizați: iaBiletEventim sau Entertix, respectiv MytTicket. În plus, biletele pot fi achiziționate și în format fizic și se pot găsi la nivel național în magazinele Flanco, Diverta, rețelele iaBilet, urmând ca de luni, 25 martie, să fie disponibile și în Centrul de Informare Turistică din Județul Covasna.

Mai multe detalii, dar și noutăți despre diMANSIONS pot fi accesate pe www.dimansions.ro sau pe pagina de Facebook  a evenimentului, diMansions Hit Music Festival

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.