LIFESTYLE 29 mai 2024

Festivalul Copilașilor, la Târgu Secuiesc: zeci de programe și activități pentru toate vârstele

de Daniela Luca | 380 vizualizări

Târgu Secuiesc se transformă din nou într-un univers al copiilor. Pe 30 și 31 mai, la Centrul Cultural Vigadó, iar pe 1 iunie, în Parcul W. Wegener, va avea loc Festivalul Copilașilor. Organizatorii spun că au pregătit activități distractive pentru toate vârstele, așa că sunt așteptați atât cei mici, cât și cei mari.

Sărbătoarea începe de joi, la Centrul Cultural „Vigadó”, unde se va proiecta desenul animat Bobiță și Buburuză „Clopoței”. În aceeași zi, de la ora 18:00, în sala mare a centrului cultural, se va juca o piesă muzicală pentru copii.

Vineri copiii vor putea fi spectatorii unui teatru de păpuși, dar și să participe la o discotecă în parcul W. Wegener.

În cea de-a treia zi, pe data de 1 iunie, distracția va începe în aceeași locație, tot în parc, de la ora 10:00, cu gimnastică. Va urma apoi o olimpiadă, jocuri muzicale și demonstrații cu mașini de pomoieri și de poliție. Vor fi prezente și mașinile de la Gosp-Com, care fac ordine pe străzi.

Tot duminică va avea loc și o prezentare canină, unde copiii vor putea să mângâie animalele.

Pasionații de meșteșugărit vor putea să ia parte la activitățile permanente care includ activități cu pâslă, vopsirea mobilei și broderie.

Tot la capitolul programe permanente vor fi și activități în aer liber cu jucării de lemn, picturi pe față, fabricarea broșelor, jocuri de îndemânare, suflare și pictură pe sticlă, fabricarea figurinelor din plastilină, ateliere textile, de piele și de olărit, tragere cu arcul și multe altele.

Programul complet al evenimentelor poate fi găsit AICI.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.