LIFESTYLE 4 august 2017

Festival de muzică electronică, în weekend, la Natura Parc

de Iulia Drăghici - Taraș | 735 vizualizări

Ediția a VII-a a Festivalului Naturii din Chichiș are loc în 5–6 august

Unul dintre cele mai mari parcuri de agrement din România, Natura Parc din Chichiș, organizează la acest sfârșit de săptămână, pe 5 și 6 august, a VII-a ediție a Festivalului Naturii.

După renovări și modernizări care au durat mai bine un an și jumătate, centrul de agrement Natura Parc, din localitatea covăsneană Chichiș, revine în atenția iubitorilor de muzică electronică și de natură cu Festivalul Naturii.

„Avem plăcerea să te invităm la Natura Parc pentru serbarea celei de-a VII-a ediții a Festivalului Naturii în ritmuri de muzică! La fel ca în fiecare an, vrem ca atunci când vii să te relaxezi, să te distrezi sau să îți ieși din rutina zilnică, să simți că ești cu un pas mai aproape de natură și de tot ce poate oferi unul din cele mai mari parcuri de agrement din țară.

În ultimele 18 luni, parcul a fost renovat și exploatat peste 80% și pune acum la dispoziție peste 200 de spații de cazare, căsuțe lacustre, corturi indiene, bungalouri, terase, restaurante și alte zone de agrement ce vin în completarea parcului acvatic și a zonelor de plaja, chill. Haideți să mai scriem o pagină în cartea naturii, să ne distrăm alături de artiștii și prietenii favoriți, dansând de la apus în zori și la apus din nou”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Printre artiștii care vor urca pe scenă în cele două zile de festival se numără Sepp, NuZau, VID, Guy From Downstairs, Trik, Crescent, Petyt, Horia, Deez sau Vloop.

Prețul biletelor pornește de la 60 de lei de persoană, dacă sunt comandate on-line, anticipat, pe site-ul: http://www.naturecallsfestival.com/. Biletele cumpărate la fața locului costă 70 de lei pentru ambele zile de eveniment, iar biletul cumpărat doar pentru ziua de duminică dimineața va costa 40 de lei de persoană.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.