LIFESTYLE 25 martie 2019

Drum liber spre mondiale pentru dansatorii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 2075 vizualizări

Dansatorii de la secția de dans „Z Dance” a Clubului Sportiv Sport -All din Sfântu Gheorghe s-au calificat pentru campionatul mondial „Dance Star” din Croația. Concursul care le-a dat această oportunitate a avut loc în 17 martie, la Cluj Napoca, unde s-a derulat a VII-a ediție a etapei naționale „Dance Star”.

 „Până acum dansatorii noștri au participat doar la categoria de MTV Comercial. Anul acesta ne-am înscris pentru prima dată la categoria Urban Dance. Nu am avut așteptări mari. Speram în calificare la mondiale în liga B. Toate speranțele noastre le-a depășit echipa noastră „Lucky 7”, câștigând calificarea în liga A cu prima lor apariție în această categorie. Totodată suntem foarte mulțumiți cu dansatorii noștri din categoria solo și duo, având în vedere că au reușit o performanță excepțională ajungând pe podium din 10-13 concurenți foarte bine pregătiți. Felicitări pentru „Jackson 7”,  echipa care a câștigat medalia de aur”, au transmis, într-un comunicat de presă, instructorii Sándor Lilla și Vass-Vitus Kinga.

De la secția de dans Z Dance a  Clubului Sportiv Sport-All au participat 15 dansatori. Iată rezultatele obținute:

În categoria MTV Comercial:

- la categoria de vârstă 4-6 ani , duo, trio, quartet: Carlan Andreea, Székely Adrienn - Locul II;

- la categoria de vârstă 10-12, solo : Policsek Orsolya - Locul III;

- la categoria de vârstă 10-12 grup: Bába Dorka, Balogh Orsolya, Bicsok Barbara, Székely Anett, Krizbai  Zsanett, Krizbai Adrienn și Policsek Orsolya - Locul I;

- la categoria de vârstă 13-16, solo: Stinghe Szófia - Locul II;

- la categoria de vârstă 13-16, duo, trio, quartet: Cojocaru Kriszta Adrienn și Simon Johanna - Locul II.

La categoria Urban Dance:

- la categoria de vârstă 13-16, grup: Cojocaru Kriszta Adrienn/ Ingrid Brandabura / Stinghe Szofia / Simon Johanna / Policsek Orsolya / Pataki Adrienn / Policsek Hanna - Locul III.

„Instructorii Sándor Lilla și Vass-Vitus Kinga mulțumesc din suflet părinților pentru încredere și suport.  Totodată, felicitări fetelor, toate ați reușit să vă calificați la mondiale!!!”, mai arată aceeași sursă.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.