LIFESTYLE 15 iunie 2019

diMANSIONS: Lou Bega, mesaj pentru fanii din România

de Iulia Drăghici - Taraș | 766 vizualizări

Părintele hitului „Mambo No. 5”, Lou Bega și-a prezentat vineri cel mai recent single „Scatman & Hatman” pe scena diMANSIONS Hit Music Festival de la Olteni, aceeași seară în care s-a lansat și videoclipul oficial al piesei. Atât acesta, cât și Hermes House Band, alături de care a venit însoțit, au oferit publicului venit în județul Covasna la prima ediție a festivalului de la Castelul Mikó un spectacol de neuitat.

Cu toate că în județul Covasna au ajuns în premieră, artiștii nu sunt pentru prima dată în România. Lou Bega a fost invitat frecvent la evenimente din țară.

„Prima vizită în România am făcut-o în 1999, imediat după ce mi-am început cariera. După 1999, am venit destul de des în România. Cel mai mare concert pe care mi-l amintesc este festivalul dat în cinstea faptului că România a intrat în Uniunea Europeană. A fost în fața Palatului Parlamentului din București. Din acel moment până acum am venit cam de alte trei, patru ori până azi. (...) În această regiune, acum sunt pentru prima dată, probabil. Are niște peisaje deosebite. Din păcate n-am apucat să văd prea multe, decât prin fereastra mașinii, dar am văzut multe peisaje verzi, naturale. Îmi place foarte mult. E o zonă foarte relaxantă”, ne-a declarat acesta vineri, înaintea concertului de pe scena diMANSIONS.

În ceea ce privește publicul din România, Lou Bega ne-a declarat că se simte atras de acesta și că este bucuros că poate să fie pe scena diMANSIONS în ziua în care își lansează videoclipul celui mai recent single.

„Am o mulțime de prieteni români. Dintr-un motiv anume, avem mentalități similare pentru că mama mea este italiancă și am fost și crescut în Germania de Est. Cumva, ciudat, ne potrivim ca mentalități. (...) Oamenii și fanii din România sunt întotdeauna minunați. Mă aștept să avem un spectacol minunat pentru că este lansarea primului meu single lansat după mult timp. Este o zi fantastică să fiu aici, pentru acest început (n.red. lansarea piesei), prima ediția diMANSIONS”, ne-a spus Lou Bega.

„Mesajul meu pentru fanii din România este să o țină tot așa, să se bucure de viață, să fie la fel de minunați ca până acum și sperăm să îi revedem foarte curând”, a mai spus marele artist.

Festivalul diMANSIONS continuă sâmbătă și duminică, 14 și 15 iunie, la Olteni. Artiștii care intră pe scenă sâmbătă sunt Musicum (17:30), Bosquito (19:00), Inner Circle (21:00), Tania Evans (23:00), Turbo B (Ex SNAP!) (00:00), Dr. Alban (01:00).

Detalii și programul complet, pe site-ul www.dimansions.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.