LIFESTYLE 18 decembrie 2019

Crăciunul se întâmpină și pe ritmuri de jazz

de Iulia Drăghici - Taraș | 2409 vizualizări

Luiza Zan si Jazzpar Trio pun la cale un eveniment mai altfel de întâmpinare a Crăciunului. Cei interesați să intre în atmosfera de sărbătoare pe ritmuri de jazz, sunt invitați joi, 19 decembrie, de la ora 19:00, la concertul „Swinging Christmas”, organizat în Studioul de dans Háromszék din Sfântu Gheorghe. 

Cuvintele cheie ale acestui eveniment sunt „strălucire, pene, paiete, catifea și eleganța vintage a jazz-ului”, potrivit organizatorilor. 

Concertul de joi este cadoul nostru de Crăciun pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe. După un an plin, în care ne-am plimbat cu acest proiect în multe locuri și multe orașe - Cluj, Iași, București, Ploiești, Piatra Neamț, după concerte mari - la Teatrul Odeon, Sala Radio, Festivalul de Teatru de la Teatrul Tineretului, Grădina cu Filme, Street Food Fest, Jazz on the Rooftop, Casa Studenților din Iași, vrem să încheiem anul cu punct pe „i”, de la Sepsi. Fiecare piesă este strălucitoare, ca un glob de Crăciun. Inclusiv colindele adaptate în stilul nostru, de swing”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, Luiza Zan. 

Prețul unui bilet este de 19 lei. 

Rezervări se pot face în mesaj privat pe pagina de Facebook „Jazzpar Trio”. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.