LIFESTYLE 4 aprilie 2013

Cele mai aberante solicitări ale românilor în farmacii: "Prezervative fără moţ" sau "Brânza ursului"

de Covasna Media | 654 vizualizări

Cei mai mulţi români merg la farmacie când se îmbolnăvesc şi prezintă o reţetă prescrisă de medic sau cer pur şi simplu "ceva pentru răceală" sau "ceva pentru dureri de cap". Există însă şi persoane care confundă farmacia cu un magazin general. Asta nu ar fi mare lucru, dacă românii nu ar solicita medicamente inexistente sau cu denumiri inventate şi de-a dreptul hilare.

Farmacistele sunt nevoie să lămurească fiecare client şi să îi ofere o alternativă reală la aberaţiile comandate de acesta, însă cât de serios poţi fi în faţa unui client care îţi cere "prezervative fără moţ", "aspirină mentolată" sau "pastila de a doua zi pentru bărbaţi"?

"Le răspundem "nu ţinem aşa ceva" sau "încercaţi la plafar" – când întreabă de brânza ursului sau alte remedii naturiste ale căror nume nu le-au reţinut corect", explică farmacista care a dat şi câteva din exemplele de mai jos.

"Sunt tot felul de oameni, majoritatea din mediul rural sau persoane mai în vârstă, care citesc greşit sfaturi din reviste sau de pe forumuri de pe internet", adaugă aceasta.

Iată lista celor mai aberante şi amuzante cerinţe ale românilor în farmacii:

"Supozitoare lungi"

"Supozitoare de nas"

"Prezervative fără moţ"

"Gel vaginal pentru pisică"

"Forţa ursului polar"

"Bilobil pentru femei"

"Aspirină mentolată"

"Venin de furnici"

"Cianură pentru gândaci"

"Fond de ten pentru bărbaţi"

“Pastila de a doua zi pentru bărbaţi”

"Pastile pentru micşorarea vaginului"

"Hârtie igienică cu cremă"

"Libertatea pentru nas"

"Calciu 3D"

"Sâmburi de ieşit în poiană"

"20 cm de furtun roşu" – nu găsise în Real şi îi trebuia urgent

"Pampers pentru păpuşă"

"Supozitoare laxative pentru pisică"

"Brânza ursului"

"Vitamina V"

"Otravă de câini"

De departe cea mai credulă femeie crede că farmacista poate constata cine este tatăl viitorului său copil: "Am rămas însărcinată cu cel cu care am făcut sex pe 16 sau pe 22?", a întrebat telefonic o viitoare mămică confuză cu privire la identitatea tatălui copilului său.

Nu putem ştii dacă unii români au fost puşi pe glume în momentul în care au solicitat aceste medicamente farmacistelor, însă dacă cineva este convins că există "pastile pentru micşorarea vaginului" sau "hârtie igienică cu cremă", de exemplu, asta ar trebui să ne îngrijoreze sau cel puţin să ne amuze copios.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.