LIFESTYLE 8 aprilie 2015

Cel mai mare ou de ciocolată, devorat după ce a fost spart în bucăţi cu târnăcopul

de Covasna Media | 420 vizualizări

Aproximativ 50.000 de persoane s-au adunat zilele trecute în piaţa centrală a oraşului Bariloche din Argentina pentru a asista la prezentarea oficială a unui ou de ciocolată uriaş, considerat de localnici drept „cel mai mare ou de Paşte din lume”.

Oul uriaş a fost preparat din 8.000 de kilograme de ciocolată, a avut o înălţime de 8,5 metri şi un diametru de 1,8 metri. Cei mai încântaţi de eveniment au fost, bineînţeles, copiii dornici să se înfrupte din minunăţia delicioasă.

Impresionantul „monument” dulce dedicat sărbătoririi Paştelui catolic a fost realizat de 70 de ucenici de la 18 producători de ciocolată şi a fost atât de mare încât primarul oraşului Bariloche, Maria Eugenia Martinez, a avut nevoie de un târnăcop pentru a-l sparge, informează Mediafax.

Bucăţile mai mari din oul uriaş au fost fragmentate de mai mulţi maeştri bucătari şi oferite în dar turiştilor şi localnicilor prezenţi în piaţa centrală a oraşului pentru a asista la mai multe evenimente organizate cu ocazia Paştelui catolic.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.