LIFESTYLE 25 aprilie 2021

Cea mai specială misiune a unui pompier covăsnean și cea mai creativă cerere în căsătorie

de Iulia Drăghici - Taraș | 6545 vizualizări

La un moment dat a sunat alarma de incendiu și ușile garajului s-au deschis. Cele trei mașini de pompieri însă nu s-au mișcat din loc, dar au lăsat să se vadă un mesaj la care tânăra nu se aștepta”

O altfel de misiune, una cu totul specială, a avut loc sâmbătă, la Detașamentul de Pompieri din Sfântu Gheorghe. Aici, un pompier, ajutat de colegi, i-a pregătit o surpriză neașteptată iubitei sale: o cerere în căsătorie după un scenariu mai ceva ca în filmele romantice. Și aici, finalul a fost unul fericit, cu un „DA” hotărât.

„- Mâine sunt de serviciu pe ambulanța SMURD, dar avem și antrenament cu autoscara mecanică. Vrei să vii să vezi cum e?, a întrebat-o George pe prietena lui, Nicoleta.

- Dacă se poate, sigur că vin. Pe la ce oră?

- La 14.00 ar fi bine!

A doua zi fix la ora stabilită, Nicoleta a ajuns la  subunitatea de pompieri.

Exercițiul începuse deja, iar George era în nacelă la o înălțime considerabilă.

La un moment dat a sunat alarma de incendiu și ușile garajului s-au deschis.

Cele trei mașini de pompieri însă nu s-au mișcat din loc, dar au lăsat să se vadă un mesaj la care tânăra nu se aștepta:

NICOLETA, TE IUBESC! VREI SĂ FII SOȚIA MEA?

Abia atunci ea a realizat că nu are loc niciun exercițiu, ci este vorba despre o cerere în căsătorie.

Când George a coborât din nacelă și a îngenuncheat având inelul și un buchet de flori în mâini, răspunsul Nicoletei, care avea lacrimi în ochi, a fost un DA din toată inima!

Acest moment minunat a avut loc astăzi la Detașamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe din Covasna, acolo unde George a ales să lucreze atunci când a absolvit Școala de Subofițeri Pompieri în anul 2016.

În urmă cu un an a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia alături de care și-a dorit foarte mult să-și întemeieze o familie și care acum câteva zile i-a dat o veste minunată: vor avea un copil!

CASĂ DE PIATRĂ, GEORGE ȘI NICOLETA!

Să aveți o viața frumoasă și fericită!”, se arată într-o postare publicată pe paginile de Facebook ale ISU Covasna și ale Ministerului Afacerilor Interne.

Postările au adunat în nici 24 de ore peste 10.000 de aprecieri, sute de distribuiri și comentarii, majoritatea de felicitări și urări de bine.

Le transmitem și noi tinerilor să aibă împreună o viață frumoasă și să creeze amintiri care să concureze cu cea care s-a născut sâmbătă!

Sursa foto: ISU Covasna.

Sursa textului din postare: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.