LIFESTYLE 20 ianuarie 2014

Ce spune tonul de apel al telefonului despre tine

de Covasna Media | 353 vizualizări

Telefonul nu mai este de mult timp un simplu obiect care ne ajută să comunicăm, ci a devenit o extensie a personalităţii noastre, scrie feminis.ro. Aşadar, iată ce spune melodia telefonului tău despre tine!

Melodia aleasă pentru telefonul tău spune mai multe despre tine decât ai crede. În primul rând, cei din jur te etichetează în funcţie de tonul de apel ales. Drept urmare, iată ce etichetă rişti să ţi se pună în funcţie de soneria smartphone-ului tău!

Eşti rigid şi nu îţi place să ieşi din tipare dacă ai un ton de apel standard, pe care îl găseşti în telefon.

Încerci să fii cool şi te consideri amuzant dacă ai ca ton de apel soneria clasică a telefonului din copilărie. Asta nu înseamnă neapărat că şi cei din jur te vor considera la fel de amuzant.

Dacă ai încă Oda Bucuriei ca şi ton de apel, atunci părinţii tăi te-au sufocat cu atenţia lor în copilărie. Totuşi, dacă eşti pasionată de muzică clasică, atunci mesajul transmis celor din jur este unul potrivit.

Melodiile tematice, precum cele de Crăciun sunt foarte amuzante... însă nu şi după ce sărbătorile au trecut. Dacă ai şi de Paşte melodia „Jingle Bells” ca ton de apel, atunci e clar că eşti fie foarte leneşă, fie obsedată de Crăciun – niciuna dintre aceste situaţii nu te avantajează.

Dacă telefonul îţi sună cu o melodie care este în topurile muzicale, atunci eşti mereu în tendinţe şi interesată de tot ce este nou.

Pe de altă parte, dacă ai o melodie pe care nu a auzit-o nimeni niciodată, atunci eşti trendsetter-iţă cu acte în regulă.

Cele care au o melodie rock sunt nostalgice şi probabil că au trecut pragul vârstei de 40 de ani.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.