LIFESTYLE 4 mai 2019

Ce mesaj le-a transmis Guess Who tinerilor din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 684 vizualizări

Artistul a participat la Întâlnirea cu publicul de la Curtea Tinerilor

Artistul hip-hop Guess Who, care vineri seara a concertat pe scena principală de la Zilele Sfântu Gheorghe, a participat în aceeași zi și Întâlnirea cu publicul de la Curtea Tinerilor. Aici, acesta a răspuns întrebărilor venite de la tinerii încântați să îl vadă atât de aproape și să îl întâlnească în persoană.

În scurtul interviu inițiat de gazde, printre întrebările venite din public s-a regăsit și cea a unui fan legată de mesajul pe care îl transmite, cu venirea sa la Sfântu Gheorghe, tinerilor de aici.

În general, mesajul meu a fost că indiferent de ceea ce faci, să faci cu pasiune, să pui suflet și să crezi în ceea ce vrei tu să faci, indiferent de cât de imposibil pare. Și când crezi că nu se întâmplă, se va întâmpla. Trebuie să ai răbdare și să crezi în chestia aia mult. (...) Trebuie și să muncești foarte, foarte mult. Poate mai mult decât merită, dar dacă pe tine te face fericit chestia asta, pentru că asta ar trebui să se întâmple – să te facă fericit, atunci nu mai contează. Nu e ușor, trebuie și să crezi și faci lucruri”, a fost răspunsul lui Guess Who.

Întâlnirea cu publicul nu a durat mai mult de 15 minute, dar a fost urmată de o scurtă sesiune de autografe și fotografii, întreruptă brusc de o ploaie aprigă.

După ora 21:00, Piața Centrală a municipiului s-a umplut de lume în timpul concertului lui Guess Who, cum era, de altfel, de așteptat.

Distracția continuă și sâmbătă la Sfântu Gheorghe, iar printre artiștii care sunt așteptați să urce pe scena principală sâmbătă se numără celebra formație din Italia, Ricchi e Poveri (21:00) și Holograf (23:00).

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.