LIFESTYLE 4 noiembrie 2014

Ce defecte ale femeilor îi atrag pe bărbaţi

de Covasna Media | 379 vizualizări

Foarte adesea se naşte întrebarea „cum este posibil ca unor bărbaţi să le placă anumite defecte ale unei femei?”. Nu vorbim desigur de cele mari, ci de micile imperfecţiuni care le dau femeilor un farmec aparte şi le fac să fie diferite de toate celelalte. Un scurt tur de orizont asupra acelor defecte pe care le adoră bărbaţii vă propune Cosmopolitan.

Micile defecte fizice

În societatea actuală ne lovim adesea de obiceiul de a retuşa fotografii, ceea ce ne face să credem că bărbaţii sunt atraşi doar de femeile înalte şi zvelte.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel în cazul multor bărbaţi, care, dimpotrivă, sunt pasionaţi de ceea ce femeile numesc în mod eronat defecte.

De exemplu, bărbaţii văd în femeile mici de statură ocazia de a-şi pune în valoare instinctul de mascul protector. Cât despre grăsimile abdominale, dar mai ales cele de pe şolduri, pe care multe femei încearcă să le ascundă sau de care se ruşinează, este bine de reţinut că mulţi bărbaţi simt plăcere să le atingă, preferându-le oaselor proeminente. Acelaşi lucru se întâmplă în cazul feselor prea mari şi a braţelor dolofane.

Trecând la aspectul feţei, pistruii sunt preferaţi de către bărbaţi şi nu straturile groase de fond de ten. Iată o opinie total diferită de a femeilor.

Urechile mari sau puţin depărtate de cap, dinţii neuniformi, părul creţ, aceste chestiuni minore pe care femeile ar dori să le schimbe, fără să ştie că tocmai ele dau farmec, sunt atuuri de care femeile se pot folosi ca să-i atragă pe bărbaţi.

Femeile gurmande, geloase, lipsite de experienţă

Se aude de multe ori spunându-se că gelozia îi exasperează pe bărbaţi (desigur nu facem referire la gelozia patologică). Dimpotrivă, ei doresc să vadă că o femeie se enervează, deoarece le flatează egoul şi cred că aşa primesc asigurări legate de sentimentele faţă de ei.

Multe studii au de­monstrat că bărbaţii se simt bine în prezenţa unei femei căreia îi place să mănânce, să-şi satisfacă mici plăceri ale vieţii. De aceea, nicio femeie nu trebuie să roşească atunci când sa­vurează o prăjitură delicioasă cu ciocolată.

Percepute ca defecte de femei, în ochii bărbaţilor se transformă în calităţi. Printre ele se afla şi timiditatea. Bărbaţilor nu le place ca o femeie să facă efortul de a deveni femeia fatală ca să fie seduşi. Micile temeri şi ezitările îi „topesc” pe bărbaţi.

Pe de altă parte, ambiţia este una dintre calităţile apreciate de bărbaţi. Le place spiritul antreprenorial al femeilor cu proiecte în palmares ce nu-i privesc direct pe ei.

(ziare.com)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.