LIFESTYLE 29 ianuarie 2020

Căsătorii de-o zi, la târgul de nunți din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2230 vizualizări

În premieră, participanții la Sepsi Wedding pot trăi pe pielea lor nunțile de tip Las Vegas  

Târgul de nunți organizat la Sfântu Gheorghe, Sepsi Wedding, care are loc pe 1 și 2 februarie la Sepsi Arena, aduce în premieră căsătoriile de probă, valabile pentru 24 de ore. Astfel, cei care vor să încerce emoțiile prin care trec mirii la cununia civilă, o pot face sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 18:00. 

Mirii de-o zi vor avea parte de o cununie „ca la carte”, cu maestru de ceremonii, fotografii, șampanie și tot ce presupune. Ideea este inspirată din căsătoriile din Las Vegas, spun organizatorii, care punctează că mirii „de probă” vor primi un certificat de căsătorie emis de Sepsi Wedding.  

Aducem lucruri care până acum nu au mai fost. Așa a apărut de exemplu și balonul cu aer cald, în care se pot ține chiar și cununii civile. (...) Pentru cununia stil Vegas ideea este ca toată lumea să încerce înainte de nuntă ce înseamnă a fi căsătorit pentru 24 de ore. Să vă închipuiți o ceremonie cu flori, inele, buchet de flori, cu voal, cu poze, așa cum trebuie și certificat de căsătorie Sepsi Wedding”, a declarat marți, într-o conferință de presă, unul dintre organizatori, Zsigmond Zsuzsó. 

Cei care vor încerca pentru o zi viața de tineri căsătoriți, vor putea intra într-o tragere la sorți, care pune la bătaie o noapte de cazare la Panorama Boutique Hotel din Vâlcele, ca un preludiu pentru „luna de miere”. 

Cea mai mare expoziție de nunți din regiune 

Sepsi Wedding, care ajunge în weekend la a patra ediție, este cel mai mare târg de nunți din regiune. Accesul este liber, iar la intrare toți vizitatorii vor fi primiți cu câte un pahar de șampanie.  

Prezenți la eveniment vor fi 76 de expozanți, care vor aduce în fața celor interesați de la rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, pantofi, coafuri, machiaje, cursuri de dans, la idei de torturi și degustări, flori și o mulțime de activități, toate care țin de organizarea unui eveniment de vis. 

 „Am planificat-o să fie cea mai mare din regiune, dar nu mergem pe volum, ci pe calitate. Evenimentul are loc într-o locație pe care n-a exploata-o nimeni, respectiv holul fenomenal de la intrare, unde e foarte multă lumină”, a spus unul dintre organizatori, Bedő Andor. 

Cereri în căsătorie cu asistență profesionistă 

Mai mult, cei care așteptau prilejul potrivit pentru a-și cere în căsătorie jumătatea, trebuie să știe că acest sfârșit de săptămână ar putea fi cel mai bun, având în vedere că, dacă vor anunța înainte, vor putea primi sprijin și îndrumare pentru o surpriză de neuitat de la organizatorii evenimentului, cei mai buni în domeniul acesta. 

Cuplurile vor avea parte și de ajutorul fotografilor și videografilor profesioniști pentru a imortaliza evenimentul special. Totodată, o pereche norocoasă va beneficia de o ședință foto de logodnă gratuită, realizată de fotograful Pálfy Sándor. 

Petrecerea „de nuntă” începe în autobuz 

Totodată, organizatorii spun că cei interesați să ajungă la Sepsi Wedding, la Arenă, pot folosi autobuzul liniei 5. Acesta va fi decorat în spiritul evenimentului, cu lumini, baloane și alte asemenea, dar și surprize pregătite exclusiv pentru cei care vor alege acest mijloc de transport. 

E greu să miști oamenii să vină în afara orașului, la Arenă. De aceea ne-am gândit la un party bus. De fapt este autobuzul liniei 5. O să circule mai des. În afară de asta, o să încercăm să îl decorăm în așa fel încât să îi facă să fie curioși să ajungă la târg”, a mai spus Zsigmond Zsuzsó. 

Organizatorii au punctat și că la expoziția Sepsi Wedding vor fi pregătite acțiuni care vizează și alte tipuri de evenimente, nu doar nunți, ca de exemplu botezuri, zile de naștere și altele. 

Am avut un vis mare, iar acum sperăm să devină realitate. Avem expozanți, avem evenimente, sperăm să avem și vizitatori mulți”, a mai spus Zsigmond Zsuzsó. 

Detalii despre toate acestea, dar și programele le găsiți pagina de Facebook „Sepsi Wedding” și pe site-ul http://sepsiwedding.ro/

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.