LIFESTYLE 18 februarie 2015

Barbie devine inteligentă!

de Covasna Media | 571 vizualizări

Un prototip al păpuşii, numit Hello Barbie, a fost prezentat la Târgul de Jucării de la New York, pe 14 februarie, unde au fost expuse o mulţime de jucării inteligente (smart toys).

Pentru realizarea păpuşii, producătorul de jucării Mattel a colabo­rat cu firma americană ToyTalk. Hello Barbie va putea purta conversaţii cu copiii, prin intermediul unei platforme de recunoaştere vocală, va putea participa la jocuri interctive, va putea spune glume şi poveşti, scrie showbizreport.ro.

Hello Barbie va asculta ceea ce spune copilul şi se va adapta în timp, astfel încât, dacă un copil spune că îi place să danseze, jucăria va putea face referire la acest lucru în viitor.

„Principala cerinţă pe care o primim de la fetiţele din întreaga lume este că vor să poată avea o conversaţie cu Barbie. Acum, pentru prima dată, Barbie va putea purta o conversaţie bidirecţională”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Mattel.

Hello Barbie va avea nevoie de o conexiune wi-fi (fără fir) la internet şi va putea fi utilizată timp de circa o oră la o singură încărcare a bateriei.

Un microfon, un difuzor şi două LED-uri tricolore vor fi instalate în colierul păpuşii, în timp ce acumulatorii vor fi instalaţi în picioare şi vor putea fi conectaţi la un încărcător extern ce va putea fi montat pe perete.

Hello Barbie va costa 75 de dolari.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.