LIFESTYLE 5 martie 2019

Aproape 1.000 de mărțișoare, reciclate și dăruite la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1197 vizualizări

Campania „Dar din dar de mărțișor” este în plină desfășurare

Voluntarii de la Centrul de Tineret Întorsura Buzăului continuă și în această săptămână campania „Dar din dar de mărțișor”. Aproape 1.000 de astfel de simboluri ale primăverii au fost colectate de elevii de la „Mircea Eliade” în cadrul acțiunii, începute la mijlocul lunii februarie, de la întorsurenii care au vrut să le redea un nou scop mărțișoarelor primite cadou în anii trecuți.

A fost o bucurie să văd că foarte mulți colegi și-au dorit să aducă un zâmbet doamnelor în această perioadă! Voluntarii au fost până acum la diferite instituții, dar urmează ca mâine (marți) să mergem în Piața din oraș, iar zilele următoare la primărie, stația de autobuz, spital etc.”, ne-a declarat coordonatorul voluntarilor și unul dintre inițiatorii acțiunii, David Leo.

Experiența nu s-a lăsat fără lecții de viață învățate pe propria piele de elevii care și-au asumat misiunea de a împărți mărțișoarele.

Am învățat cât de ușor putem oferi un zâmbet, căci până la urmă acesta a fost scopul campaniei. Le mulțumim întorșurenilor care au donat mărțișoare, pentru că fără ei nu am fi avut cum să reușim. De asemenea, ne bucurăm că am fost lăudați și încurajați pentru această acțiune. Femeile cărora noi ne-am propus să le oferim un zâmbet ne-au oferit și ele la rândul lor unul!”, ne-a mai spus tânărul coordonator.

Voluntarii au ținut să mulțumească cadrelor didactice și conducerii Liceului Teoretic „Mircea Eliade” și în special coordonatorului Centrului de Tineret Întorsura Buzăului, Doina Pătrunjel, pentru că le-au fost aproape în organizarea acțiunii.  

Activitatea este, așadar, în plină desfășurare, pentru că până joi, 7 martie, voluntarii împart, în continuare frumoasele simboluri care vestesc venirea primăverii.  

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.