LIFESTYLE 23 decembrie 2019

Aniversare de 45 de ani la Clubul Copiilor Covasna

de Daniela Luca | 2762 vizualizări

Spectacolul de Gală a reunit profesorii, dar și elevi care au frecventat instituția de-a lungul anilor 

Clubul Copiilor din orașul Covasna a împlinit anul acesta 45 de ani de activitate. Cu această ocazie, săptămâna trecută a fost organizat un Spectacol de Gală și o Serbare de Crăciun la Centrul Cultural Covasna. În cadrul evenimentului au fost premiați foștii și actualii profesori, dar și elevii care au trecut pragul instituției în acești ani. 

Clubul Copiilor Covasna, înființat în 1974, a sărbătorit în acest an aniversarea de 45 de ani într-un cadru festiv.  

„Am avut un Spectacol de Gală la care am invitat toți colegii care au lucrat acolo pe parcursul celor 45 de ani. Ei au primit niște diplome de onoare. Am chemat și foști elevi de-ai noștri cărora le-am dat de asemenea diplome. În acești 45 de ani au trecut pe aici generații întregi. Avem mămici care au fost la noi, iar acum și-au dat și copiii”, ne-a spus prof. Horváth Zita, coordonatoarea Cercului de Dans. 

În prezent, la Clubul Copiilor Covasna, coordonat de prof. Darvas Ibolya, sunt înscriși circa 600 de copii de la Școlile „Kőrösi Csoma Sándor” și „Avram Iancu” din orașul Covasna. Aceștia au putut alege la începutul anului școlar unul dintre cele cinci cercuri - lucru manual, navomodele, sculptură, dans și atelierul fanteziei. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.